Showbiz

Mihai Bobonete l-a pus la zid pe Cătălin Bordea. Ce l-a avertizat în trecut: „Toată lumea te vede ca pe o victimă după despărțire!

schedule 29 ian. 2024, 09:15

Mihai Bobonete l-a pus la zid pe Cătălin Bordea. Ce l-a avertizat în trecut: „Toată lumea te vede ca pe o victimă după despărțire!
Sursa foto: Instagram Mihai Bobonete

Mihai Bobonete l-a pus la zid pe Cătălin Bordea, în urma divorțului de Livia. Acesta crede că profită de pe urma situația prin care trece și l-a avertizat că așa va fi. Iată ce a zis actorul!

Mihai Bobonete l-a pus la zid pe Cătălin Bordea

Ultimele luni din viața lui Cătălin Bordea nu au fost deloc unele ușoare pentru el. Relația lui cu Livia începuse să nu mai fie la fel, dar cu toate acestea, a sperat că lucrurile vor reveni la normal. Nu s-a întâmplat asta, iar el a plecat chiar și în America Express alături de bunul lui prieten, Nelu Cortea, în speranța că distanța îi va apropia, dar odată cu revenirea în țară, situația nu a fost cea la care se aștepta.

După o vreme, comediantul a aflat din presă faptul că fosta lui parteneră de viață, Livia, formează un cuplu cu Spike și nu a vrut să creadă nici măcar în momentul în care a avut imaginile în față.

Având în vedere acest lucru, oamenii au fost mereu de partea lui, l-au susținut și au criticat relația celor doi, dar asta nu înseamnă că nu există și persoane care nu sunt deloc de acord cu el și care și-au exprimat opinia dură în acest sens, unul dintre ei fiind nimeni altul decât Mihai Bobonete.

Cei doi sunt prieteni de o lungă perioadă de timp și chiar dacă actorul l-a avertizat în ceea ce privește apropierea dintre fosta sa soție și Spike, el a refuzat să îi dea importanță. Mihai Bobonete crede și că Bordea încearcă să profite de pe marfinea acestui scandal, dar i-a transmis că nu va ma dura mult ca oamenii să îl vadă victima, după această despărțire dureroasă.

„Bordea, cam cât crezi tu că o să ducă toata treaba asta în care toata lumea te vede ca pe o victimă după despărțire? Tu de asta profiți acum, mă! Odată pui ochii ăia de pisoi și toată lumea trebuie să fie cu tine: Săracul, ați auzit ce i s-a întâmplat?
Să mor eu, când îi ziceam acum un an, el era: Ce, mă? Băi, băiatule, eu dau șase îmbrățișări și n-am nimic, șapte, opt, dar nu le contoriza și pe ale altuia. Și acum tu ești motanul ăla rănit, tu crezi că toată lumea o să zică încontinuu: Săracul, nu ne mai interesează, gata.”, a zis clar Mihai Bobonete, în podcast-ul moderat de Bordea și Cortea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---