Social Locale

Metrorex are un nou Consiliu de Administrație. Cine a făcut selecţia

schedule 06 feb. 2023, 11:30

Metrorex are un nou Consiliu de Administrație. Cine a făcut selecţia
Sundry Photography/Shutterstock

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie „profesionist, selectat pe principiile managementului corporativ”.

Un nou Consiliu de Administrație la Metrorex. Cine l-a ales

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a anunțat că începând de luni, Metrorex are un nou Consiliu de Administrație. Oficialul a menționat că acesta a fost selectat pe principiile managementului corporativ și că are mari așteptări în viitor de la noua echipă.

„Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administraţie profesionist, selectat pe principiile managementului corporativ! Aştept de la membrii noului CA rezultate manageriale care să transforme Metrorex într-o companie performantă capabilă să asigure servicii de calitate”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.


Ministrul Transporturilor a subliniat că noul Consiliu de Administrație a Metrorex a fost selectat de o firmă specializată în domeniu, iar în zilele ce urmează Grindeanu va semna Ordinele de ministru şi pentru Consiliile de Administraţie pentru alte 4 companii.

„În zilele următoare, voi semna Ordinele de ministru şi pentru Consiliile de Administraţie pentru încă 4 companii: CNAIR, CNIR, CFR SA (Infrastructură), CFR Călători”, încheie Grindeanu.

Călătorii de pe Magistrala 1 au rămas blocați în tunel din cauza unei defecțiuni

Un tren care circula pe linia Pantelimon/Republica - Dristor 2 s-a defectat și a rămas blocat în tunel. Garnitura, marca Bombardier, s-a oprit chiar între stațiile Grozăvești și Petrache Poenaru. La scurt timp, trenul a fost retras din circulație pentru a fi verificat și a fi depistat ce a dus la defectarea acestuia. Traficul de la metrou a fost reluat rapid după incident, însă călătorii s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Alertă falsă cu bombă la metrou Piața Victoriei

O alertă cu bombă a fost anunțată chiar în primele zile de la începutul anului 2023 la stația de metrou Piața Victoriei din Capitală. Forțele de ordine s-au mobilizat de urgență pentru a interveni. În cele din urmă s-a constatat că alerta a fost falsă.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---