Horoscop

Ce animal domestic ești, în funcție de zodia ta. Care sunt trăsăturile caracteristice nativului tău

schedule 08 apr. 2023, 12:20

Ce animal domestic ești, în funcție de zodia ta. Care sunt trăsăturile caracteristice nativului tău
Viacheslav Lopatin/Shutterstock

Fiecare om își poate regăsi personalitatea într-un animal domestic. Află ce animal domestic ești în funcție de zodia ta!

Berbec

Ești o pisică. De ce? Te zvârcolești o grămadă înainte să te ia somnul, vorbești pisicește ca să manipulezi, ceri atenție, ești foarte gălăgios/oasă când te enervezi sau plictisești.

Taur

Ești o vacă. De ce? Preferi să te relaxezi în natură, ai piercing-uri, îți ieși din minți atunci când te enervezi, te uiți fix la cineva fără să spui o vorbă.

Gemeni

Ești o lamă. De ce? Nu îți e frică să lupți pentru a arăta că domini, iubești libertatea și viața, faci câte, puțin din fiecare, ești cunoscut/ă pentru vocea ta ascuțită

Rac

Ești o găină. De ce? urăști să te lupți, dar o faci dacă e necesar, ești îngrijorat/ă constant, țipi, absolut în fiecare dimineață, îți dai viața pentru persoana iubită.

Leu

Ești un cal. De ce? Alergi până îți cedează plămânii, preferi să stai singur/ă, dar îți place și să socializezi, e nevoie de efort pentru ca oamenii să-ți câștige încrederea, nu faci nimic niciodată pe furiș.

Fecioară

Ești un măgar. De ce? Ataci doar dacă ți se invadează spațiul personal, ai un râs unic, rar faci ce ți se cere să faci, nu arăți, dar iubești.

Balanță

Ești un câine. De ce? Îți lipsește compania, dar te poți distra și singur/ă, cea mai mare frică a ta este, să superi pe cineva, observi totul, ai tendința înnăscută de a conduce.

Scorpion

Ești un porc. De ce? Ești foarte inteligent/ă când ești motivat/ă, furia și plăcerea sună la fel în cazul tău, preferi să trăiești în dezordine și haos, ataci dacă cineva îți invadează spațiul

Săgetător

Ești o oaie. De ce? Fugi mereu de orice problemă, apreciezi efectul de turmă în scopul supraviețuirii, cunoscut/ă pentru schimbările de coafură, puțin prea curios/oasă.

Capricorn

Ești o cămilă. De ce? Îți place să te joci în natură, te aștepți întotdeauna la ce este mai rău, dormi din picioare, ai saluturi ciudate cu prietenii.

Vărsător

Ești un dihor. De ce? Ai nevoie de spațiu pentru a explora și a cuceri, ești foarte vorbăreț/eață când ești entuziasmat/ă, ești înfricoșător/oare când ești nervos/ăoasă, te apuci constant de mai multe lucruri deodată.

Pești

Ești un pește. De ce? Nu faci foarte multe lucruri într-o zi normală, ești mai mult sentimental/ă, decât rațional/ă, ești liniștit/ă până cineva sau ceva te perturbă, arăți groaznic atunci când ești stresat/ă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---