Showbiz

Theo Rose a tras un semnal de alarmă în mediul online. Artista, șocată de ceea ce se întâmplă în școli: „Cică au fost sancționați”

schedule 10 apr. 2023, 11:32

Theo Rose a tras un semnal de alarmă în mediul online. Artista, șocată de ceea ce se întâmplă în școli: „Cică au fost sancționați”
Sursa foto: InstaStory Theo Rose

Theo Rose a simțit nevoia să stea de vorbă cu fanii ei, pe contul său oficial de Instagram, unde a abordat un subiect foarte serios legat de situația unor elevi din țara noastră care deși au tratat într-un mod necurespunzător o profesoară, nu au fost pedepsiți așa cum ar fi meritat.

Theo Rose, despre cazul unor elevi din țara noastră

Theo Rose va deveni în vara acestui an mamă pentru prima dată și este conștientă că se va confrunta și ea, ca orice părinte, cu tot felul de situații legate de copilul ei, dar până acolo este cale lungă. Recent, ea a simțit nevoia să discute cu fanii ei situația unor elevi din Prahova, care deși au terorizat o profesoara, nu au fost sancționați așa cum ar fi trebuit în acest caz.

Perioada aceasta nu este deloc una bună pentru partenera de viață a lui Anghel Damian, care este din nou răcită și care este nevoită să stea în casă din acest motiv. Având destul timp la dizpoziție, Theo Rose a urmărit știrile, dorind să afle ce se mai întâmplă prin țară, probabil, moment în care a descoperit cazul unor elevi din România care deși suntem în Postul Paștelui și ar trebui să fie mai buni, au profitat de una dintre profesoarele lor care nu putea să se apere, iar artista a dorit să tragă un semnal de alarmă în acest sens. I se pare ireal că în lumea în care trăim încă se mai petrec astfel de lucruri și nimeni nu este tras la răspundere în mod real.

„Sunt răcită a cincea oară în șapte luni. Voi știți că eu mai discut cu voi multe lucruri, cu unele dintre ele sunt sinceră și vă spun. Eram curioasă, că văd pe net și mă întristează rău de tot. Am văzut acum cu elevii și cu ce se întâmplă prin școli, dintr-o dată apar tot felul de cazuri. Eu mă întreb ce se întâmplă cu ei acum, ei sunt posedați de diavol că e postul Paștelui și că suntem în apropiere de mare sărbătoare sau lucrurile astea se întâmplă oare frecvent în școli și că noi habar nu aveam și că nimeni nu zice și nimeni nu face nimic să le rezolve. Scădem nota la purtare!”, a declarat Theo Rose, la Story.

Ei bine, Theo Rose a vorbit despre cazul unor elevi din Prahova, care terorizau o profesoară, în timp ce un altul dintre ei filma întregul moment. Cântăreața a dorit să scoată în evidență mai ales faptul că femeia avea niște probleme și că nici măcar nu se putea apăra, iar singura pedeapsă primită de copiii respectivi a fost legată de scăderea notei la purtarea și de repetarea anului.

„M-am îngrozit când astăzi mi-au apărut pe Facebook niște elevi din Prahova, de la mine, care terorizau o profesoară. Unul îi filma, ceilalți se uitau și vreo doi sau trei făceau... săraca și ea avea niște probleme, e adevărat, nu se putea apăra de niciun fel, dar dacă vedeați ce gesturi făceau ăștia pe lânga ea și o întorceau cum voiau ei. Cică au fost sancționați, li s-a scăzut nota la purtare la 4 și vor repeta clasa.
Și încă un puștan care cică i-a pus cuțitul la gât profesoarei de japoneză și a motivat că era în depresie că i-a respins o bursă în străinătate. Cum credeți că au fost sancționți băieții ăia? Nu mi-a venit să cred când am auzit! Dacă pățeam așa ceva mă treceau fiorii prin tot corpul. Le-a scăzut nota la purtare la 4 și trebuie să repete clasa acum”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---