Showbiz

Theo Rose și Irina Rimes au îngropat securea războiului. Artistele lansează o piesă împreună, după scandalul de la Vocea României

schedule 02 nov. 2023, 08:58

Theo Rose și Irina Rimes au îngropat securea războiului. Artistele lansează o piesă împreună, după scandalul de la Vocea României
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose și Irina Rimes au îngropat securea războiului, în urma scandalului de la Vocea României. Cele două antrenoare ale emisiunii de la Antena 1 lansează prima lor piesă împreună.

Theo Rose și Irina Rimes lansează o piesă împreună

În urmă cu doar câteva zile, Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii Vocea României, din cauza căruia internetul s-a împărțit în două, dar cei mai mulți dintre internauți au sărit în apărarea partenerei de viață a lui Anghel Damian. Basarabeanca a afirmat, la un moment dat, faptul că artista își dorește să o ducă pe concurenta respectivă în lăutărie, iar imediat după ce ea a ales să meargă în echipa lui Horia Brenciu și a lui Theo Rose, cântăreața a început să plângă.

Pe rețelele sociale, Irina Rimes a fost desființată din cauza faptului că a făcut-o să plângă pe colega sa de platou, iar fanii ei au transmis că nici nu pot compara una cu cealaltă, vocea lui Theo fiind cu mult peste cea a moldovencei. Deși ambele artiste au încercat să le explice oamenilor că nu sunt certate, că au fost doar niște reacții din partea lor, dar nimeni nu le-a crezut până acum.

„Mi-a părut rău pentru ce s-a întâmplat cu Irina fiindcă a fost o chestie nejustificată. A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi. Și oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luaseră razna pe partea că mie nu îmi mai convine asocierea cu lăutăria, dintr-odată. Au interpretat ei în diferite feluri și s-au certat pe interpretările lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo”, a declarat Theo Rose, conform wowbiz.ro.



Acestea lansează o piesă împreună, și-au făcut apariția la un post de radio de la noi și au lămurit pe toată lumea că nu există niciun fel problemă între ele, dar ca de fiecare dată, gurile rele au avut ceva de zis. Unii sunt de părere că este doar o mișcare de marketing și nu au ezitat să spună lucrul acesta în secțiunea de comentarii.

”A trebuit să iște discordie falsa aparent la emisiunea vieții pentru a promova asta acum 😂? Așa cresc "organic" vizualizările 😂😂😂 și când dai să cauți irina și Theo apar in top ? Nu știu , întreb pt un prieten 😂”, ”Deci de-aia se certau, pt promo😁”, ”Cringe level 200”, ”Cam des ceva atât de horror”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---