Showbiz

Theo Rose, detalii din viața privată. Cum sunt ea și Anghel Damian în rolul de părinți: „Avem momentele noastre zilnic”

schedule 12 sept. 2023, 08:57

Theo Rose, detalii din viața privată. Cum sunt ea și Anghel Damian în rolul de părinți: „Avem momentele noastre zilnic”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a povestit cum este viața de părinți pentru ea și pentru și pentru partenerul ei de viață, Anghel Damian. Artista crede că rolul li se potrivește de minune.

Theo Rose, detalii din viața privată

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare și de care s-a îndrăgostit foarte ușor. Artista este recunoscătoare pentru faptul că și-a găsit sufletul pereche și că a reușit să își întemeieze o familie cu acesta, rămânând gravidă după doar cinci luni de relație. Deși sarcina nu a fost neapărat una ușoară, venirea pe lume a lui Sasha nu a mai făcut-o pe Theo Rose să se gândească la tot greul din trecut, ci să se bucure de fiecare moment alături de copilul ei.

Recent, ea a dat câteva detalii din viața privată spunând ce anume fac ea și partenerul său de viață, în zilele în care stau împreună cu cel mic. Fiind două persoane ocupate, care au niște cariere de succes, cei doi părinți au avut nevoie să angajeze o bonă, dar au parte și de ajutor din partea familiei, fiecare dorind să stea cu cel mic, când ei au lucruri de rezolvat, filmări sau concerte.

Theo Rose și Anghel Damian își fac, în ciuda programului încărcat, timp pentru a sta cu fiul lor și au momente foarte frumoase în care îi cântă, stau cu el până adoarme și spune despre această perioadă din viața lor că este una minunată. Tot ea spunea, zilele trecute, că până acum nu au simțit greutățile pe care ar trebui să le simtă în primele luni de viață ale copilului, pentru că au învățat pas cu pas ce este de făcut în fiecare situație.



„Îi mai cânt, îi mai cânt, avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe tv. Și eu și taică-su îi cântăm, dar seara adormim în liniște, stingem tot și stăm amândoi, îl mângâi pe cap și adoarme așa… E minunată perioada asta.”, a declarat Theo Rose, pentru fanatik.ro.

Theo Rose se consideră norocoasă și pentru faptul că Sasha este un copil cuminte, care nu le face prea multe probleme și care crește destul de repede. Este fericită și recunoscătoare pentru toate aceste lucruri frumoase care i se întâmplă în viață, iar rolul de mamă o prinde de minune, după părerea multora.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---