Showbiz

Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare. Care este stilul lui de viață și ce se va întâmpla cu emisiunea acestuia

schedule 22 mai 2023, 11:22

Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare. Care este stilul lui de viață și ce se va întâmpla cu emisiunea acestuia
Sursa foto: YouTube Poftiti pe la noi

Marin Barbu, cunoscut de toată lumea drept Nea Mărin, a ajuns la vârsta de pensionare, iar nepotul lui a mărturisit că unchiul și-a depus dosarul, dar cel mai probabil, nu va renunța la munca sa, deoarece adoră ceea ce face, se descurcă de minune, iar miliioane de oameni îl au la inimă și îl urmăresc cu mare drag și cu zâmbetul pe buze.

Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare recent

Aproape că nu există român care să nu fi auzit vreodată de Nea Mărin sau care să nu fi urmărit una dintre edițiile emisiunii sale, „Poftiți la noi!”. Coregraful este foarte îndrăgit de oamenii care au devenit fanii emisiunii respective, dar foarte puțini știu despre el că a ajuns deja la vârsta de pensionare și că deja și-a depus dosarul, lucru despre care a vorbit chiar nepotul său, fostul partener de viață al lui Theo Rose.

Alex Leonte a avut numai cuvinte de apreciere pentru unchiul lui pe care îl iubește o țară întreagă. Acesta a început prin a aduce în atenția oamenilor faptul că, teoretic, Marin Barbu se pensionează, doar că practic va continua să muncească, deoarece iubește ceea ce face și sigur nu va renunța atât de ușor la proiectele sale, deși are deja 65 de ani, iar unii zic că ar trebui să se liniștească în anii care urmează. Nerpotul lui îl apreciază pentru toată munca depusă, pentru pasiunea pe care o pune în toate acțiunile sale și pentru tot ceea ce a reușit să facă în viață, el fiind omul de la care a avut multe lucruri de învățat.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”, a declarat Alex Leonte, pentru ego.ro.

Pe Nea Mărin l-a descris ca fiind un perfecționist, un om blând cu concurenții care aleg să fie parte din emisiunea sa, iar când vine vorba de un spectacol, de exemplu, își dorește ca totul să iasă ca la carte. Coregraful a dat și el câteva detalii despre stilul de viață pe care îl adoptă la vârsta sa, pentru a se menține în formă și a dat de înțeles că mișcarea joacă un rol important în acest caz, dar nu uită nici să aibă o alimentație corectă. Nu consumă deloc mezeluri, iar timp de 20 de ani nu a consumat deloc carne de porc și s-a simțit foarte, foarte bine.

”De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00. Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni…”, a declarat Nea Marin, potrivit viva.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---