Showbiz

Theo Rose, detalii din spatele camerelor de filmat. Gestul care ar fi putut-o costa scump pe platourile de filmare

schedule 09 mai 2023, 08:43

Theo Rose a dat câteva detalii din spatele camerelor de filmat, fiind actriță în serialul Clanul, unde joacă rolul Verei Maximilian, fiica lui Bebe Măcelaru. Vedeta a decis, în acest sezon, să facă o schimbare care ar fi putut să o coste scump, dar care a ajutat-o în mare parte.

Theo Rose, detalii din spatele camerelor de filmat

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta a intrat la inimile oamenilor odată cu participarea în cadrul emisiunii „ Bravo, ai stil!”, unde s-a făcut remarcată datorită mai ales vocii sale, dar și ținutelor pe care le aducea în fața juraților. După terminarea concursului, care la vremea aceea se difuza pe Kanal D, viața ei s-a schimbat în totalitate, din punct de vedere al carierei muzicale.

Cântăreața a început să aibă colaborări cu unii dintre cei mai de succes maneliști, iar unele dintre cele mai bune melodii lansate vreodată de ea au fost cele în colaborare cu Bogdan de la Ploiești. A avut mai apoi concerte în toată țară, a prezentat emisiunea SuperStar, iar mai apoi a primit o propunere interesantă pentru ea și pentru echipa sa și anume aceea de a juca în serialul Clanul.

Nu a analizat prea tare situația, a luat-o ca pe o provocare și a acceptat propunerea de a juca rolul fiicei lui Bebe Măcelaru. Dacă în primul sezon, emoțiile au fost extrem de mari, având în vedere că a avut onoarea de a fi pe același platou de filmare cu unii dintre cei mai mari actori din țară, în cel de-al doilea nu a mai fost la fel. Theo Rose le-a povestit fanilor ei de pe Instagram faptul că a făcut un experiment care ar fi putut să o coste scump la filmări și anume a citit și a învățat doar secvențele sale și crede că a fost o decizie extraordinară, pentru că în felul acesta a putut viziona cel de-al doilea sezon ca pe un serial despre care nu știa nimic. De asemenea, a făcut câteva dezvăluiri și despre personajul ei, Vera Maximilian, care îi va impresiona pe fanii serialului, după cum a zis chiar actrița.

„În sezonul doi am făcut un experiment care mă putea costa scump la filmări. Am citit și învățat doar secvențele mele. Am pus întrebări echipei cât să știu în permanență în ce moment se află personajul meu și atât.
A fost extraordinar! M-am uitat la sezonul doi ca la un serial despre care nu știam nimic. Până și Vera m-a surprins de câteva ori. Uitasem și ce am avut de jucat. Asta probabil de la problemele de memorie aferente perioadei. Finalul acestui sezon marchează, cred, provocarea pe care mi-am dorit să o merit. Nimic din ce urmează pentru Vera nu-mi mai vine ușor de făcut. Începutul sezonului trei o să vă impresioneze”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---