Showbiz

Lia Bugnar, despre rolul lui Theo Rose în „Clanul”. Ce se va întâmpla cu artista în următorul sezon

schedule 19 mai 2023, 10:19

Lia Bugnar, despre rolul lui Theo Rose în „Clanul”. Ce se va întâmpla cu artista în următorul sezon
Sursa foto: YouTube HappyFishTV

Lia Bugnar a oferit un interviu în care a vorbit despre activitatea sa din ultima vreme, despre cel de-al treilea sezon al serialului „Clanul”, dar și despre care este soarta lui Theo Rose în ceea ce privește proiectul, având în vedere că este însărcinată în opt luni și că luna viitoare va deveni mamă pentru prima dată.

Lia Bugnar, despre Theo Rose și rolul ei din „Clanul”

„Clanul” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de la noi, care a ajuns deja la cel de-al doilea sezon al cărui ultim episod a putut fi urmărit săptămâna trecută. Având în vedere că deja a venit la pachet cu multe, multe surprize pentru cei de acasă, aceștia au ajuns să fie curioși în ceea ce privește soarta personajelor în următorul sezon, iar cele mai multe întrebări sunt legate de rolul lui Theo Rose? De ce? Ei bine, din simplul fapt că este gravidă, iar multora li se pare imposibil ca partenera de viață a regizorului acestui serial să ducă la bun sfârșit proiectul din postura de mamă.

Chiar și în sezonul care tocmai s-a terminat, burtica artistei începuse să se vadă, dar au încercat să o ascundă cu ajutorul hainelor alese, dar și cu ajutorul cadrelor bine filmate. Având în vedere că a mai rămas foarte puțin timp până la venirea pe lume a fiului ei, Sasha, fanii serialului au fost curioși să afle dacă va mai juca sau nu în serial, iar într-un interviu pe care Lia Bugnar l-a acordat recent, a primit și întrebări legate de soarta personajului Vera.

Fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian a zis clar că Theo Rose va continua să facă parte din proiect, conform scenariului, neavând niciun motiv să nu fie așa, deoarece a fi gravidă nu este o boală, așa cum mulți o fac să pară, ci doar o etapă din viața omului, care nu ar trebui să îl împiedice să se bucure și de alte lucruri sau de viață în general.


„Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog... Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film”, a declarat Lia Bugnar, pentru click.ro.

Așadar, în cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial de la Pro TV, Theo Rose va fi și ea prezentă, spre bucuria fanilor care sunt nerăbdători să o revadă pe micile ecrane.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---