Showbiz

Cum își împarte Theo Rose timpul între viața de familie și cea profesională: „Fac un efort și mă întorc acasă”

schedule 18 sept. 2023, 08:43

Cum își împarte Theo Rose timpul între viața de familie și cea profesională: „Fac un efort și mă întorc acasă”
Sursa foto: YouTube ProNews

Cum își împarte Theo Rose timpul între viața de familie și cea profesională? Aceasta este una dintre întrebările care zace pe buzele fanilor ei, încă de când l-a adus pe lume pe Sasha. Ce a povestit artista!

Theo Rose, despre viața de familie și cea profesională

Theo Rose este o artistă de succes și la fel de bine cum de descurcă în cariera sa, vrea să o facă și în calitate de mamă. Venirea pe lume a lui Sasha, fiul său și al lui Anghel Damian, a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat în viața sa, iar pentru că are foarte multe lucruri de făcut zilnic, încearcă să își găseascăt timp și pentru a-l petrece alături de cel mic. Depune un efort zilnic în acest sens și a povestit cum arată niște zile normale din viața sa, după ce a devenit mamă, fiind nevoită să se împartă între viața profesională și cea de familie.

Theo Rose are zilnic multă treabă de făcut, iar filmările, concertele și evenimentele la care participă îi ocupă o mare parte din timp, în care fiul ei are și el nevoie de prezența sa, dar mai ales de hrană. Pentru a împăca pe toată lumea și pentru a se asigura că Sasha are parte de toată atenția sa, antrenoarea de la Vocea României a zis că nu pleacă de acasă fără pompa de muls sau lada frigorifică.

„Cu pompa de muls după mine la filmări, peste tot. În pauză, tot timpul. Și cu lada frigorifică, că laptele nu poate să stea așa multe ore. M-am descurcat.(...) Eu le iau, am luat lada frigorifică cu care le car la București, trec pe acasă, îi las biberoanele și mă duc la următoarea cântare.”, a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.



Astfel, reușește să împace pe toată lumea, dar să își onoreze contractele pe care le-a semnat cu multă vreme înainte. Este un efort mare pentru ea să se întoarcă în fiecare seară acasă, doar că de când a devenit mamă nu mai poate dormi în alte locuri și vrea să fie alături de Sasha. Nu există fericire mai mare pentru ea decât aceea de a fi alături de cel mic, după o zi aglomerată în care a muncit din greu. Viața de mamă este una pe care o trăiește din plin, iar faptul că partenerul ei de viață îi este alături o ajută enorm.

„Păi, eu cam tot fug de acasă în ultima vreme, am concerte luate de mult timp. Ce-i drept, fac un efort și mă întorc acasă în fiecare seară, nu e ușor. Dar nu mai pot să stau departe, nu mai pot să dorm în altă parte, îmi iau cele mai matinale avioane posibile existente, mă descurc cumva să ajung acasă la Sasha”, a mai povestit artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---