Horoscop

Horoscop LEU. Cele cinci calități bune și cele cinci defecte ale nativilor zodiei Leu

schedule 01 iul. 2023, 18:24

Horoscop LEU. Cele cinci calități bune și cele cinci defecte ale nativilor zodiei Leu
ladyphoto/Shutterstock

Niciun Leu nu poate trece neobservat privirilor celorlalți: este un nativ solar, impunător, carismatic și plin de umor. Zodia Leu este guvernată de Soare și este înzestrată cu o energie debordantă, cu strălucire și spirit de lider. Leii au foarte multe calități, dar și câteva defecte pe care, dacă reușesc să le folosească în mod echilibrat, le vor putea transforma în puncte forte.

5 Calități extraordinare ale zodiei LEU

Generozitate

Leii pot fi foarte generoși atunci când consideră că pot oferi ajutorul de care este nevoie. În situațiile care reușesc să motiveze și să sensibilizeze un nativ Leu, acesta devine cunoscut pentru generozitatea sa fără limite și pentru sprijinul de care sunt capabili să îl acorde celor care au nevoie de ei. Leii nu se sfiesc să împartă cu bucurie și cu sinceră dăruire resursele pe care le au și poate chiar timpul lor și sunt capabili să ofere un suport necondiționat pentru cei la care țin sau aflați la nevoie.

Leii au fost înzestrați de astre cu Darul Conducătorului

Una dintre cele mai puternice, cunoscute și totodată controversate calități ale nativilor Leu este abilitatea acestora de a fi lideri iubiți și respectați, putând deveni chiar lideri inspiraționali pentru cei din jur. Leii sunt înzestrați cu un magnetism natural și cu capacitatea de a convinge și de a mobiliza oamenii spre direcții și scopuri pe care aceștia le consideră nobile și demne de a fi urmat.

Abilitățile de lider ale acestor nativi își fac simțită prezența și în cadrul carierei, unde nativii Leu ajung adesea în funcții de conducere sau reușesc să devină antreprenori, fiind mentorii propriei lor afaceri. Creativitatea îi ajută să rămână mereu în domenii actuale, care sunt la mare căutare, dar care totodată produc venit financiar substanțial.

Nativii Leu sunt foarte creativi și au o bună capacitate de adaptare la nou

Cu alte cuvinte, dea lungul timpului, Leii reușesc să rămână pe val, să nu se înece, să nu se scufunde și să nu se ude prea tare. Ba chiar am putea spune că se bucură de valuri pentru că adesea acest nativi reușesc să găsească în greutățile vieții oportunități unice care să-i propulseze mai departe, pe un nivel mai înalt al vieții lor, potrivit Garbo.

Creativitatea îi ajută nu doar să găsească soluții inovatoare la problemele cu care se confruntă, ci și să înțeleagă sursele acestor probleme, să le bănuiască și să se folosească de puterea lor creativă pentru a-și realiza un propriu management al stresului. Dacă în situații de criză alte persoane ar face greu față mai ales din punct de vedere psihic, Leii par a avea o mentalitate extraordinară, mentalitate a învingătorului.

Deși iubesc aventura și le place să exploreze și să experimenteze, Leii rămân foarte loiali în relațiile lor

Indiferent că este vorba despre relații de iubire sau de prietenie ori chiar în relații de afaceri, Leii rămân loiali principiilor legăturilor pe care le-au construit cu acești oameni și sub nicio formă nu vor accepta trădarea. Odată trădați, pentru ei nu există cale de întoarcere.

Așa cum spuneam mai sus, sunt capabili să ofere tot ce au, să fie generoși și să-și susțină aproapele, implicându-se în relațiile de dragoste cu toată inima. Dar se așteaptă să primească înapoi același respect, aceeași implicare, aceeași loialitate.

Curajul Leilor este impresionant

Nu degeaba această zodie are ca simbol așa-numitul “rege al animalelor”. Leii sunt foarte curajoși și gata oricând să își asume provocări despre care cred că îi pot conduce spre culmile succesului dorit. Leii nu se tem de eșec, dar aceasta nu înseamnă că nu abordează lucrurile cu responsabilitate. Le place să exploreze, să descopere lucruri noi și chiar să se aventureze în acțiuni pline de adrenalină. 

5 Defecte ale Leilor, pe care le pot transforma în puncte forte

De la egoism la grijă de sine

Există riscul ca Leii să cadă în capcana egoismului excesiv, ceea ce am putea spune că este opusul generozității lor uriașe. De obicei se întâmplă acest lucru atunci când au nevoie să protejeze ceva ce este al lor, ceva interior, poate o rană sau fac asta atunci când se simt vulnerabili. Leii pot transforma acest efect în punct forte dacă reușesc să înlocuiască egoismul cu grija de sine, să identifice momentele lor de vulnerabilitate și să încerce să vindece acele răni care încă sângerează.

Pentru unii, Leii sunt văzuți ca oameni aroganți

Este drept că L:ii nu sunt chiar cei mai modești nativi ai zodiacului. Le place să se laude cu realizările lor și cu aptitudinile pe care le au, iar într-un mediu mai puțin propice pot fi văzuți ca oameni lăudăroși și aroganți. Ca să poată transforma această tendință într-un punct forte, Leii ar putea să vorbească despre calitățile lor în fața potențialilor colaboratori, care pot afla astfel în ce domenii ar putea să lucreze împreună cu aceștia.

De la curaj la impulsivitate poate fi doar un pas

Uneori Leii pot pierde frânele și pot fi tentați să acționeze pe loc, impulsiv, fără a lua în considerare toate datele problemei sau consecințele acțiunilor lor. La o vârstă tânără poate că își pierd calmul și pot deveni mai furioși decât este cazul, dar mai târziu, când învață să-și controleze furia, ca fiecare dintre noi, această impulsivitate îi poate determina să ia decizii pripite, nechibzuite, pe care să le regrete mai târziu. Cel mai bine ar fi ca ei să găsească un echilibru între curajul de a acționa și răgazul pe care să și-l acorde înainte de a lua o decizie.

Pentru Lei poate fi dificil să accepte critica

Desigur, pentru fiecare dintre noi este dificil să acceptăm critica și nu este deloc comod și plăcut să o facem. Însă aceasta are foarte multe părți constructive, mai ales când vine de la persoane avizate și care nu critică cu rea intenție, în mod răutăcios. Un sfat pentru Lei ar fi să încerce să diferențieze critica răutăcioasă de cea constructivă și să o aprecieze cu adevărat pe cea din urmă. Nu oricine este dispus să fie sincer cu cineva astfel că nu oricine ne va critica sincer și ne va spune părerea sa. O critică realizată constructiv merită întotdeauna apreciată.

Nevoia de a fi apreciați de ceilalți

Ca și în cazul criticii, cu toții ne confruntăm, la un nivel diferit, cu nevoia de a fi apreciați, admirați, acceptați. Doar că Leii pot exagera în această privință și pot deveni furioși dacă nu obțin atunci când doresc aprecierea pe care și-o doresc. Mai mult decât atât, pot pica în capcana de a le face pe plac celorlalți doar ca să primească această atenție de care au nevoie în momentul respectiv. Pe măsură ce învață să se autoaprecieze, Leii vor simți tot mai slabă această nevoie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---