Horoscop

HOROSCOP: Top 3 zodii care sunt mereu protejate de îngerii păzitori

schedule 18 iul. 2023, 16:37

HOROSCOP: Top 3 zodii care sunt mereu protejate de îngerii păzitori
Ironika/Shutterstock

Știți proverbul acela „La barza chioară Dumnezeu îi face cuib”? Ei bine sunt câțiva nativi în zodiac care, chiar și în cele mai nefaste perioade ale vieții lor, atunci când șansele și resursele le dispar de sub picioare, se întâmplă o minune, ceva dincolo de logica noastră, greu de crezut, dar astfel se întâmplă ca ei să reușească să meargă mai departe, să își găsească fericirea, împlinirea, ajutorul de care aveau nevoie. Chiar și în situațiile periculoase, ei au noroc. Scapă nevătămați din cele mai mari riscuri și spunem despre acești oameni că se află sub protecția ÎNGERILOR. Pentru ei, mereu este un loc de bine chiar și în cele mai întunecate medii.

Zodii aflate sub protecția ÎNGERILOR: Berbec

Cunoaștem nativii Berbec ca fiind acei oameni care iubesc adrenalina, însă cine nu știe că aceasta vine de mâna cu pericolul? Și cum de Berbecii scapă mereu chiar și din cele mai periculoase situații și reușesc să trăiască intens, fără consecințe serioase?

Berbecii sunt oameni ai acțiunii, ai momentului, fiind mereu gata să ia o decizie și să se arunce în acțiuni periculoase, marcate de responsabilități mari. Nu este de mirare că îi găsim în funcții de lideri, preluând controlul și conducând cu vietza printre probleme, pe care le spulberă la fiecare pas.

Iată că Berbecii se numără printre zodiile protejate de Îngeri, care au mereu o protecție divină asupra lor, care îi însoțește pretutindeni și îi ajută să realizeze acele acțiuni de care mulți dintre noi ne ferim. Curajul lor, determinarea, puterea de acțiune și de discernământ, precum și viteza cu care reușesc să se adapteze îi ajută și mai mult să reușească să adopte acel stil de viață dinamic, în care ei se simt cel mai bine.

Dar noi toți avem nevoie de acești oameni, avem nevoie de Berbecii gata să își asume riscuri care, pe mulți dintre noi, ne paralizează. Avem nevoie de vocea lor puternică, de dinamismul și viteza lor, de puterea lor prin care reușesc să traverseze pericole și să înfrunte situații foarte dificil de gestionat pentru alții.

Cine cunoaște un Berbec, este un norocos!

Zodii aflate sub protecția ÎNGERILOR: Leu

Mereu cu idei noi în minte, gata oricând să facă schimbările necesare pentru ca viață lor să fie tot mai bună, Leii îndrăznesc să atingă zările la care visează și totodată reușesc să obțină succesul, însă fără prea mare efort. Întotdeauna reușesc să facă loc distracției și relaxării în munca lor, astfel că mereu se bucură de un sentiment de împlinire.

Însă norocul lor constă în capacitatea de a aduna în jurul lor oamenii de care au nevoie, alături de care pot să crească și să se dezvolte.

Iar protecția divină pentru nativii Leu vine tocmai din sursa lor relațională, din conexiunile puternice pe care le creează cu ceilalți. Un Leu ar reuși mult mai greu singur, dar are norocul să întâlnească aliații potriviți.

Chiar și în dragoste Leii își găsesc destul de devreme sufletul pereche, omul lângă care să construiască familia la care visează, lângă care să se simtă fericiți și împliniți, potrivit Garbo.

Nu este de mirare că adesea ne trezim invidiind un nativ Leu pentru cât de bine știe să se bucure de viață! Și norocul său constă în Darul Prieteniei pe care îl primește de la Univers.

Zodii aflate sub protecția ÎNGERILOR: Pești

Acești nativi s-au născut, poate, în cea mai complexă și controversată zodie din întregul horoscop. Și nu contenesc să ne uimească.

Darul Îngerilor pentru nativii Pești este legat de contraste, așa cum și semnul lor zodiacal o arată. Dacă sunt săraci, vor deveni în mod fabulos și uimitor pentru ceilalți – bogați. Dacă sunt părășiți, abandonați, vor descoperi iubirea.

Dacă au fost dezamăgiți sau umiliți, vor descoperi faima. Dacă au fost singuri mult timp, deodată ne trezim că sunt căsătoriți și au și copii. Ori dacă în primele clase s-au adaptat mai greu la școală, mai târziu vor termina una dintre cele mai prestigioase facultăți.

Dacă nu au reușit să aibă un loc de muncă, totuși au mereu tot ceea ce le trebuie. Sigur, poate am exagerat puțin contrastele, dar dacă ați cunoscut vreodată un nativ Pești, știți despre ce vorbim.

Pur și simpli acești nativi se află sub protecția Îngerilor și primesc mereu de la Univers ceea ce au nevoie, chiar dacă n-au resursele necesare. Mereu există și pentru ei ceva bun, ceva frumos, ceva care să le aducă împlinire, să le facă viața mai frumoasă, mai bogată.

Dar este și meritul Peștilor, căci acești nativi mânuiesc altfel energiile astrale. Ei înțeleg lumea la un alt nivel, sunt capabili să vadă și umbrele unor adevăruri, tot ceea ce este ascuns în ceilalți, demască secrete și au o intuiție extraordinar de dezvoltată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---