Showbiz

Care a fost dorința neîndeplinită a lui Stephan Pelger. Designerul a iubit o singură dată în viață

schedule 10 iun. 2023, 11:29

Stephan Pelger a fost găsit în cursul zilei de ieri, 8 iunie, fără suflare. Designerul și-a pus capăt zilelor, asta după ce, chiar el a declarat că de 5 ani de zile suferă de insomnii și episoade de depresie.

Stephan Pelger a murit singur, deși își dorea foarte mult să aibă pe cineva cu care să își împartă viața. Creatorul de modă a avut o singură relație de iubire, la 18 ani, iar, din păcate, iubitul său a murit într-un accident cumplit de mașină. Designerul și-ar mai fi dorit și să aibă un adăpost de animale, mai ales că, după moartea iubitului, el a fost cel care a avut grijă de animalele lui de companie.

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.
La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

Cum au reacționat părinții lui când au aflat că este gay

Stephan Pelger și-a asumat public orientarea sexuală și nu a făcut un secret din aceasta. El a povestit și ce reacții au avut părinții lui, atunci când au aflat că este homosexual.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---