Showbiz

Alexandru și Mirela Vaida, 14 ani de căsnicie. Ce surpriză le-au pregătit cei trei copii: „Mulțumesc din toată inima”

schedule 20 sept. 2023, 11:52

Alexandru și Mirela Vaida, 14 ani de căsnicie. Ce surpriză le-au pregătit cei trei copii: „Mulțumesc din toată inima”
Sursa foto: Instagram Mirela Vaida

Alexandru și Mirela Vaida, 14 ani de căsnicie, iar copiii lor au reușit să le facă ziua și mai frumoasă decât era deja. Ce surpriză le-au pregătit!

Alexandru și Mirela Vaida, 14 ani de căsnicie

Bucurie mare pentru Mirela Vaida și partenerul ei de viață, Alexandru, în ziua în care aceștia au împlinit 14 ani de căsnicie. Cei doi soți au sărbătorit așa cum se cuvine, iar cea mai mare surpriză a venit din partea copiilor lor care au reușit să le aducă zâmbetul pe buze și să îi lase muți de uimire.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea de la Acces Direct a făcut eforturi considerabile pentru a rămâne gravidă și nici faptul că a pierdut două sarcini, înainte de a-i aduce pe lume pe cei trei copii ai săi. Aceștia sunt cele mai importante persoane din viața sa și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că a reușit să își vadă visul de a deveni mamă împlinit și nu de puține ori a vorbit despre acest aspect. Vedeta a făcut nenumărate sacrificii pentru cei mici, dar nu regretă niciuna dintre deciziile luate.

„Azi am împlinit 14 ani de căsătorie și copiii ne-au pregătit un tort aniversar făcut în casă!”, a transmis Mirela Vaida, pe Instagram.

Recent, Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 14 ani de căsnicie, iar cei mici le-au pregătit o surpriză și i-au așteptat pe părinții lor acasă cu tort făcut în casă. Nu s-a putut abține, iar plină de emoții, a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram în ziua cea mare. Mai mult de atât, a publicat și câteva imagini cu cei mici, semn că este foarte mândră de ei și, de asemenea, le-a mulțumit pentru gestul lor impresionant.



„Mulțumesc din toată inima, copiii mei minunați”, a mai zis ea.

Deși viața a pus-o la încercare în multe moduri, a reușit să treacă peste acestea cu bine și asta este tot ce contează pentru ea, la momentul actual dedicându-și întreaga viață carierei și familiei pe care o are. Nu îi este mereu ușor să se împartă între acestea, dar încearcă pe cât posibil să le facă bine pe ambele.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---