Showbiz

Mirela Vaida, mărturisiri emoționante despre pierderea sarcinii: „O hemoragie foarte puternică”

schedule 13 sept. 2023, 10:12

Mirela Vaida, mărturisiri emoționante despre pierderea sarcinii: „O hemoragie foarte puternică”
Sursa foto: Instagram Mirela Vaida

Mirela Vaida a făcut câteva mărturisiri emoționante despre pierderea sarcinii pe care a suferit-o în urmă cu mai mulți ani. Prezentatoarea se afla pe scenă, când a avut o hemoragie puternică. Iată ce a povestit despre momentul cu pricina!

Mirela Vaida a vorbit despre pierderea sarcinii

Mirela Vaida se bucură de o carieră de succes și de o viață de familie fericită. Vedeta are un soț care îi este alături în orice situație, dar și trei copii superbi pe care îi adoră și pentru care sunt capabili de orice. Cu toate acestea, înainte de a deveni mamă pentru prima dată, vedeta a trecut prin multe situații grele și prin pierderea a două sarcini. Avea 32 de ani când a reușit să își vadă visul împlinit și nimic nu se poate compara pentru ea cu bucuria de a fi părinte.

Deși lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, ea nu a încetat să spere și a luptat pentru a aduce pe lume copiii la care a visat mereu. Îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase care i s-au întâmplat după vârsta de 30 de ani, iar fanii ei cred că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit și dacă nu a reușit să devină mamă până atunci, poate că nu era pregătită pentru asta. Mirelei Vaida îi este greu să vorbească despe traumele din trecut, deși în absența lor nu ar fi ajuns persoana care este astăzi, dar recent și-a făcut curaj și a vorbit în cadrul emisiunii pe care p moderează despre una dintre sarcinile pe care le-a pierdut.

Aceasta se afla pe scenă, iar în timp ce cânta, i s-a declanșat o hemoragie foarte puternică și a pierdut sarcina de care nu avea nici cea mai mică idee. Prezentatoarea nu știa că are o sarcină extrauterină și consideră că a ajuns în acel punct al vieții sale din cauza oboselii și a stresului acumulate la vremea aceea. Dacă aceasta nu ar fi fost eliminată natural, situația s-ar fi putut complica și ar fi ajuns, cel mai probabil, pe masa de operație.



Cel mai important este că acum are trei copii, că este fericită și că a reușit să învețe extrem de multe lucruri de pe urma situațiilor dificile cu care s-a confruntat în tinerețe.

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă. Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie.  Aș fi aflat că este extrauterină și ar fi trebuit să intru în operație”, a declarat Mirela Vaida, potrivit wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---