Locale

Anchetă în cazul femeii ucise și tranșate: Principalul suspect, un cetățean turc din Rahova

schedule 11 apr. 2024, 15:08

Anchetă în cazul femeii ucise și tranșate: Principalul suspect, un cetățean turc din Rahova
Ducu Rodionoff / Shutterstock
Anchetă în cazul Mirelei Bîtfoi, cu rămășițe găsite pe DN1. Suspect: turc violent din Rahova. Percheziții pentru probe.

Autoritățile române continuă investigațiile în cazul Mirelei Bîtfoi, femeia a cărei rămășițe tranșate au fost descoperite pe marginea DN1. Principalul suspect este un cetățean turc cu afaceri în București, rezident în cartierul Rahova. Joi dimineața, anchetatorii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, în căutarea de probe care să confirme implicarea sa în acest caz tulburător.

Vecinii descriu suspectul ca fiind agresiv, menționând incidente în care acesta ar fi amenințat copiii din zonă. De asemenea, se pare că aducea frecvent femei la locuința sa și avea un comportament violent. Anchetatorii suspectează că Mirela ar fi putut fi omorâtă chiar în casa bărbatului din Rahova.

Mirela Bîtfoi, în vârstă de 38 de ani, avea un istoric de relații abuzive, inclusiv cu un concubin care o agresa și o forța să se prostitueze. Cu toate acestea, ea încă îl iubea și suferea după fiecare ceartă. Înainte de dispariția sa, Mirela a postat pe rețelele de socializare mesaje care sugerau că și-ar fi prevestit sfârșitul.

Descoperirea macabră a fost făcută de muncitori în construcții, iar probele ADN au confirmat identitatea victimei. În prezent, ancheta este în desfășurare, iar autoritățile speră să adune suficiente dovezi pentru a face lumină în acest caz tragic.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---