Showbiz

Cum se înțelege Mara Bănică cu Simona Gherghe și Mirela Vaida: „Nu am căzut într-o admirație”

schedule 09 mai 2023, 10:19

Mara Bănică a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul lui de YouTube, unde a vorbit inclusiv despre fostele sale colege de la Acces Direct, Simona Gherghe și Mirela Vaida. Iată ce a putut spune despre ele!

Mara Bănică, despre relația cu fostele sale colege

Mara Bănică a făcut parte din proiectul Acces Direct, unde comenta de regulă cazurile din emisiune alături de colegii ei, motiv pentru care Cătălin Măruță și-a permis să îi adreseze câteva întrebări pe marginea acestui subiect. Partenerul de viață al Andrei, având-o pe jurnalistă invitată în cadrul podcast-ului său de pe YouTube, a profitat de ocazie și a dorit să afle chiar de la ea cum se înțelegea cu fostele sale colege de platou, care au fost pe rând prezentatoare.

Prima dintre ele este nimeni alta decât Simona Gherghe cu care se pare că jurnalista are o relație destul de bună și la momentul actual, chiar dacă nici pe atunci nu s-a legat o prietenie. Aveau o relație corectă, pentru că din punctul ei de vederea, prezentatoarea este o persoană inteligentă, citită și la locul ei, care știe cum stau lucrurile în televiziune și o admiră pentru lucrul acesta.

De asemenea, Cătălin Măruță a dorit să afle câteva lucruri și despre felul în care lucra cu Mirela Vaida, iar Mara Bănică nu a dorit să ofere prea multe detalii, semn că nu a admirat-o la fel de tare și pe actuala prezentatoare a emisiunii de la Antena Stars, cu care aparent nu se înțelegea la fel de bine și cu ea. A fost, cu toate acestea, o experiență pe care nu o va uita și de pe urma căreia a avut multe lucruri de învățat. Acum, trăiește viața la care a visat, are o familie frumoasă și preferă să petreacă timp alături de cei dragi, ori de câte ori au ocazia.


„Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?”, a venit întrebarea din partea lui Cătălin Măruță.
„Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.”, a zis Mara Bănică.
Ai lucrat și cu Mirela Vaida. Cu ea cum te înțelegeai?”, a mai întrebat prezentatorul de la Pro TV. (...)
Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.”, a adăugat Mara Bănică.
Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.”, a mai zis el.
Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu”, a precizat jurnalista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---