Showbiz

Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae. Au trecut 20 de ani de când au jucat în „La bloc”

schedule 20 iun. 2023, 09:50

Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae. Au trecut 20 de ani de când au jucat în „La bloc”
Sursa foto: Instagram Laura Cosoi

La 20 de ani distanță de când au jucat în „La bloc”, Laura Cosoi a dat o serie de declarații despre fostele sale colege, Dana Rogoz și Tily Niculae. Care este, de fapt, relația lor și de ce a dispărut Tily Niculae din lumina reflectoarelor!

Laura Cosoi, despre relația cu Dana Rogoz și Tily Niculae

„La bloc” a fost un serial urmăriit de milioane de români, care a apărut în anul 2002 și care se difuza, la vremea aceea pe Pro TV. Acesta a fost realizat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu. Unele dintre protagonistele celebrului serial românescu au fost nimeni altele decât Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, motiv pentru care oamenii s-au întrebat cum se mai înțeleg acum acrițele, după ce fiecare și-a făcut drumul i în carieră, la 20 de ani distanță de la apariție.

Laura Cosoi a fost luată la întrebări în acest sens, iar când a venit vorba despre relația pe care o are cu vedetele, ea a afirmat că între ele s-a legat o prietenie pe viață. Ele păstrează legătura, se văd și povestesc când au ocazia și se bucură de fiecare moment pe care reușesc să îl petreacă împreună.

„Da, e o relație de prietenie pe viață.”, a declarat Laura Cosoi, pentru cancan.ro.

Întrebată de ce a dispărut Tily Niculae, Laura Cosoi a spus că face o facultate acum, motiv pentru care este și plecată pentru o vreme, dar nici măcar distanța nu poate sta în calea prieteniei lor. În plus, blondina a mărturisit că simte și știe că dacă s-ar afla într-o situație limită, le-ar putea cere ajutorul fără niciun fel de problemă.



„Ea e la facultate. Face o facultate acum, în perioada asta, și este plecată un timp. Dar mi se pare că indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie ne leagă pentru totdeauna. Dacă, de exemplu, aș simți că sunt într-o situație limită, aș putea să apelez la ele fără probleme.”, a adăugat Laura Cosoi.

Având în vedere rolul fetei naive pe care l-a avut în cunoscutul serial, vedeta a fost asociată mereu cu personajul, oamenii nereușind să facă diferența, ceea ce o vreme i s-a părut absurd. A preferat să facă glume pe seama celor care n-au înțeles că Adina este un personaj și nimic mai mult.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---