Horoscop

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 19 nov. 2023, 15:11

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Pentru nativii singuri zodiei Berbec, săptămâna aceasta este un moment foarte bun pentru a se concentra pe descoperirea sinelui și pe creșterea personală. Este cea mai bună perioadă pentru a face din nevoile și dorințele personale o prioritate. În relație, energia și entuziasmul vă menține flacăra vie. Este important să vă faceți timp de întâlniri și să vă comunicați unul altuia nevoile în mod deschis. Așteptările pe care le aveți unul de la altul pot fi îndeplinite cu ușurință atâta timp cât nu vă păstrați un echilibru sănătos în relație, nu vă ascundeți și rămâneți sinceri.

TAUR

Trebuie să vă alocați mai mult timp pentru a înțelege cu exactitate ce așteptări aveți de la un partener și să nu vă mulțumiți cu jumătăți de măsură. Trebuie să reînvățați să va ascultați instinctul și să aveți răbdare. Nimic bun nu vine din grabă. Puteți explora noi activități, grupuri sociale sau locuri pentru a vă lărgi orizontul romantic. În relație, vă concentrați pe comunicare și pe stabilizarea conexiunii emoționale. Unii dintre voi vă refaceți după un dezechilibru cauzat de o neînțelegere cu partenerul, iar situația încă este destul de sensibilă, deși a depășit punctul critic.

GEMENI

În această săptămână este foarte important să profitați de natura sociabilă pe care o aveți și de oportunitățile care se ivesc în ceea ce privește participarea la evenimente. Nu refuzați invitațiile. Bucurați-va din plin de libertatea și independența pe care o aveți în acest moment și nu vă grăbiți să legați o nouă relație. Puțin egoism din când în când este bine venit. În relație, intrarea Soarelui în Săgetător vă crește spiritul de aventură. Puteți încerca noi activități împreună cu partenerul, iar spontaneitatea voastră va fi apreciată. Timpul de calitate petrecut împreună devine mai important ca niciodată.

RAC

Sentimentele de singurătate se intensifică în această săptămâna pentru Racii care nu se află într-o relație, din păcate. Această tendință va continua să crească cu cât ne apropiem mai mult de perioada Sărbătorilor. Este foarte important să petreceți timp cu oamenii dragi sau să vă mențineți ocupați. Intrarea într-o relație doar pentru alungarea acestei stări nu este soluția. În relație, Racii se vor simți brusc destul de protectivi față de partenerul lor. Un lanț de evenimente neașteptate vă provoacă această reacție. Sentimentele de gelozie nu sunt nici ele excluse, deși trebuie abordate cu atenție.

LEU

În această săptămână, experimentați mai mult cu rutina voastră zilnică sau chiar și la locul de muncă. Sunteți încurajați să abordați noi unghiuri de abordare a unor probleme pentru că vor avea rezultate favorabile. Evenimentele la care participați s-ar putea să vă scoată în cale un om care îndeplinește toate calitățile unui partener ideal. În relație, energia pozitivă pe care o aveți în ultima vreme va fi contagioasă. Planurile noi și un vis măreț pentru viitor va vor ține destul de ocupați și vă va acapara orice discuție. Verificați, totuși, dacă bugetul comun vă permite să faceți tot ce vă propuneți, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, recomandarea astrelor este să vă permiteți să vă afișați latura vulnerabilă în cercul de prieteni. Permiteți-le celor din jur să vadă profunzimea emoțiilor pe care le ascundeți din inimă. Dacă aveți confesiuni de făcut, zilele de Joi și Vineri vor fi destul de favorabile. Alegeți-vă bine cuvintele ca să nu fiți neînțelese. În relație, treceți ultimele luni printr-o retrospectivă atentă. Puneți anumite detalii cap la cap, iar rezultatele nu par a fi extrem de pozitive. Totuși, nu faceți alegeri grăbite. Încercați să înțelegeți fiecare întâmplare și nu le scoateți din context. Încercați să nu vă lăsați supărarea ă vă întunece privirea.

SCORPION

Simțiți nevoia de o pauză, iar ritmul acestei săptămâni va fi mult mai lent decât al celor precedente. Este foarte posibil să vă fi epuizat energia într-un conflict sau o situație nu tocmai plăcută. Încercați să vă detașați de această întâmplare și să nu o lăsați să va mai afecteze. Nu veți avea răbdare pentru prea multe activități romantice și veți amâna câteva întâlniri. În relație, vă veți concentra mai mult pe timpul petrecut în casă. S-ar putea chiar ca o răceală sau gripă să vă modifice planurile de weekend. Atmosfera va fi destul de încărcată, dar oferiți-vă spațiul necesar pentru repaus.

SĂGETĂTOR

Simțiți cum atenția se mută pe voi odată cu intrarea Soarelui în zodia proprie. Este un moment bun pentru a vă concentra pe propria persoană. Carisma voastră va face ravagii și veți atrage atenția multor oameni. Va trebui să gestionați cu atenție anumite situații în cercurile pe care le frecventați. Este foarte posibil să fiți motivul unei gelozii într-o relație a unor apropiați. Dacă sunteți în relație, vă bucurați de surprize și momente spontane. Descoperiți locuri noi cu partenerul și vă înconjurați de o aură de optimism și voie bună. Relația voastră devine un sanctuar pentru ambii parteneri.

CAPRICORN

Nu vă fie teamă să vă arătați vulnerabilitatea față de oamenii din jur. Este momentul oportun să lăsați dragostea să vină natural și să nu mai forțați anumite interacțiuni. Este cel mai bine ca anumite uși să rămână închise, deoarece în spatele lor nu se ascunde nimic benefic. În relație, trebuie să vă bazați mai mult pe partener și să cedați frâiele controlului. Amintiți-vă că sunteți o echipă și că aveți obiective comune. Fiți răbdători și deschiși la modul în care partenerul dorește să abordeze anumite probleme în cuplu. Deși nu sunt soluțiile pe care le-ați fi ales, sunt cele care funcționează cel mai bine în situația dată.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este una destul de aglomerată pentru nativii zodiei Vărsător. Încercați să puneți cap la cap ultimele detalii ale unor proiecte foarte importante sau chiar vă pregătiți de o călătorie. Aceasta nouă aventură vă poate aduce un nou potențial partener. Veți descoperi noi detalii despre voi însevă și vă veți lărgi perspectiva asupra vieții romantice. În relație, puneți mai mult preț pe discuțiile intelectuale și subiectele de dezbatere. Acest interes s-ar putea să ducă la opinii împărțite între voi și partener. Este foarte important să nu lăsați aceste divergențe să cauzeze distanță între voi. Diferențele de opinii sunt normale în orice cuplu.

PEȘTI

Visele pe care vi le-ați făcut în legătură cu un nou interes romantic se vor spulbera încet, din păcate. Ceața se va ridica și veți putea observa realitatea. Nu lăsați șocul surprizei să vă paralizeze. Vă puteți redresa foarte rapid și să găsiți un bărbat care va poate îndeplini așteptările romantice. În relație, abordați următoarea perioadă cu calm și răbdare. Mai mult obstacole vă pot ieși în cale și nu este un moment foarte bun pentru decizii majore sau pentru schimbări în rutina zilnică. Finanțele voastre s-ar putea să aibă parte de o lovitură neașteptată, așa că nu cheltuiți excesiv.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---