Horoscop

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea

schedule 20 mar. 2023, 09:35

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea
Foto: Billion Photos/Shutterstock.com

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea în viața ta. Aceasta este ultima săptămână plină a lunii martie și este și cea mai puternică din punct de vedere energetic deoarece vine cu 4 evenimente astrologice extrem de importante ce aduc schimbări neașteptate în viețile noastre.

Suntem inspirați să ne confruntăm cu problemele pe care le avem, să găsim rezolvări și să ne eliberăm de toate modurile vechi de gândire. Îmbrățișăm schimbarea în toate formele ei.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Este acum ori niciodată. Este momentul să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți doreșți. Visul tău este chiar după colț, trebuie doar să faci un pas pentru el.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la graba cu care îți trăiești viața

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să te mai temi pentru viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---