Showbiz

Mirela Vaida, despre traumele din trecut. Prezentatoarea a trecut prin clipe de coșmar: ”Începusem să-mi pierd speranța”

schedule 16 aug. 2023, 11:32

Mirela Vaida, despre traumele din trecut. Prezentatoarea a trecut prin clipe de coșmar: ”Începusem să-mi pierd speranța”
Sursa foto: YouTube Acces Direct

Mirela Vaida a vorbit despre traumele din trecut. Prezentatoarea a trecut prin clipe de coșmar și începuse să-și piardă speranța că va reuși să meargă înainte.


Mirela Vaida, despre traumele din trecut

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentoare de televiziune din România, care de-a lungul timpului a trecut prin tot felul de situații fie pe plan profesional, fie pe cel personal. Vedetă nu s-a ferit niciodată să aducă în atenția oamenilor care o urmăresc și care o îndrăgesc încă de la începutul carierei sale și aspectele mai puțîn plăcute din viața sa. Nu multă lume știe despre ea că, deși are mai mereu zâmbetul pe buze și este o femeie pozitivă, a trecut prin multe greutăți.

Într-un interviu pe care prezentatoarea de la Acces Direct l-a acordat, a vorbit despre traumele sale din trecut, peste care nu mai avea deloc speranța că va reuși să treacă. Ei bine, Mirela Vaida a început prin a povești faptul că s-a căsătorit după patru ani de relație și nu putea să aibă copii, lucru care a durut-o cel mai tare, pentru că își dorea din tot sufletul ei să devină mama. Având în vedere spusele medicilor, nu credea că va putea vreodată să devină părinte pe cale naturală, iar speranțe nu a mai avut deloc în clipă în care a realizat că pierduse două sarcini și că ar putea să i se întâmple din nou.

Mai apoi, a început să aibă tot mai multă răbdare, să facă rugăciuni dese timp de trei ani, iar până la urmă a rămas gravidă cu Carla, iar fără să își dorească atât de repede un al doilea copil, când fiica să avea doar zece luni, a rămas din nou însărcinată, ceea ce a reprezentat o binecuvântare pentru ea.

„M-am căsătorit după patru ani de relație. Nu am putut să am imediat copii. Începusem să-mi pierd speranța că voi putea să devin mamă pe cale naturală. Atunci m-am gândit la mama și bunica mea care au avut mulți copii. Am și pierdut două sarcini. Am avut răbdare. După trei ani de rugăciuni și încercări am rămas însărcinată cu Carla, fără să-mi doresc atât de repede al doilea copil, la zece luni ale Carlei am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil”, a declarat Mirela Vaida, conform cancan.ro.

Cea mai mare dorința a fost aceea de a deveni mama, iar faptul că are deja trei o bucură și mai tare. Se consideră un om împlinit și fericit, care nu mai are nimic de demonstrat.

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---