Social

Șeful de la Ordinea Publică Alexandria, accident după petrecerea din sediul poliției. Și-ar fi cinstit colegii de ziua lui înainte să se urce băut la volan

schedule 08 ian. 2024, 07:58

Șeful de la Ordinea Publică Alexandria, accident după petrecerea din sediul poliției. Și-ar fi cinstit colegii de ziua lui înainte să se urce băut la volan
Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Anchetă la Poliția Teleorman. Șeful de la Ordine Publică Alexandria a provocat un accident rutier după ce și-ar fi cinstit colegii de ziua lui, în sediul poliției, înainte să se urce băut la volan. Comisarul a fost filmat cum intră cu mașina în alte două autoturisme, apoi pleacă. Martorii au sunat la 112. Numai că, până au venit agenții să-l testeze, comisarul s-a făcut nevăzut. A mers să declare accidentul însă a doua zi. 

Pe imaginile suprinse de o cameră de bord se vede cum un șofer care încearcă să întoarcă mașina lovește două autoturisme parcate. La volan s-ar fi aflat comisarul Ion Mirea, șeful serviciului de Ordine Publică din Alexandria. Martorii spun că părea băut atunci când a plecat de la serviciu şi s-a urcat la volan. 

Vineri seară ar fi fost mare petrecere la poliția din Alexandria, au spus surse din interior, conform Observator. Imediat după încheierea programului, șeful de la Ordine Publică și-ar fi cinstit colegii în avans pentru ziua lui, în sediul poliției.

„Dintre cele 3 persoane, una a urcat în autoturism, în spate, una a plecat pe jos şi dânsul a venit la maşină, o avea parcată acolo. Dânsul a luat-o pe partea dreaptă, pe lângă maşină iar în momentul în care s-a întors, să vină la volan, s-a lăsat aşa pe maşină un pic.
A plecat cu spatele şi a intrat direct în auto din faţa mea. Nici nu am apucat să claxonez, mă uitam că venea spre mine. M-am dus după dânsul”, a povestit un martor. 
„El a parcat şi a coborât din maşină. În momentul în care au venit colegii lui au oprit în faţa lui el se uita pe telefon şi dădea să plece şi a luat o aşa uşor”, a mai relatat acesta.

Comisarul s-a strecurat printre blocuri. IPJ Teleorman a confirmat într-un comunicat că, la vederea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din apropiere, fără a mai fi găsit. 

După 23 de ore, comisarul şef de poliţie s-a prezentat în faţa colegilor de la serviciul rutier ca să anunţe accidentul, însoțit de un avocat. 

„Nu pot să dau nicio declaraţie. Există un dosar în lucru şi puteţi să vorbiţi cu conducerea IPJ”, a declarat Ion Mirea, șeful serviciului de Ordine Publică din Alexandria, pentru sursa citată.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Teleorman a deschis o anchetă internă. Nu se va ști niciodată dacă inculpatul a consumat alcool sau nu, dat fiind că nu a fost testat cu aparatul alcooltest. Mai mult, a declarat tamponarea în termenul legal de 24 de ore, așa că s-a ales doar cu o amendă. Rămâne să vedem rezultatele anchetei pentru petrecerea din sediul poliției.  

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---