Social

Marcel Ciolacu solicită schimbări la nivelul Casei Naţionale de Sănătate

schedule 03 aug. 2023, 13:05

Marcel Ciolacu solicită schimbări la nivelul Casei Naţionale de Sănătate
Victor Mogyldea / Shutterstock

Premierul Marcel Ciolacu a solicitat, joi, ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, o serie de schimbări la nivelul Casei Naţionale de Sănătate.

Ciolacu cere schimbări la nivelul Casei Naționale de Sănătate

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că vrea schimbări la nivel de Casa Națională de Sănătate. În cadrul ședinței de Guvern, oficialul a anunțat că pe ordinea de zi se află hotărârea de Guvern privind înfiinţarea Registrului naţional de Cancer.

Premierul a subliniat că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a ținut de cuvânt.

„Avem pe ordinea de zi, aşa cum am promis săptămâna trecută, şi hotărârea de Guvern privind înfiinţarea Registrului naţional de Cancer. Cu alte cuvinte, domnul ministru Rafila şi-a ţinut promisiunea”, a spus Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern de joi.

Premierul Ciolacu a solicitat Ministerului Sănătăţii schimbări „profunde” la nivelul Case Naționale de Asigurări.

„Domnule ministru, profit de ocazie, să vă solicit să începem să facem schimbări profunde şi la nivelul Casei Naţionale de Sănătate. Cred că este nevoie de o structură nouă şi mai ales de un nou mod de lucru, bazat în primul rând pe eficienţă şi responsabilitate faţă de banii contribuabililor”, a adăugat şeful Guvernului.

Ciolacu, ultima strigare pentru Rafila în cazul Planului Național de Combatere a Cancerului

Marcel Ciolacu a bătut un apropo la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și l-a atenționat că mai are la dispoziție o săptămână pentru a preda Planul Naţional de Combatere a Cancerului.

„Domnul ministru Rafila, şi dumneavoastră vă aflaţi contratimp cu adoptarea normelor la Planul Naţional de Combatere a Cancerului”, a subliniat premierul Marcel Ciolacu în şedinţa de Guvern.

Ansamblul legislativ care însumează normele cu privire la planul pentru combaterea cancerului este deja pus în transparenţă publică, iar premierul român a mai menționat că dorește ca săptămâna viitoare să fie adoptate modificările în şedinţa de Guvern. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---