Politic

Marcel Ciolacu solicită o conferință de presă pentru clarificarea acuzațiilor aduse lui Cătălin Cîrstoiu

schedule 19 apr. 2024, 15:18

Marcel Ciolacu solicită o conferință de presă pentru clarificarea acuzațiilor aduse lui Cătălin Cîrstoiu
Foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, să clarifice acuzațiile într-o conferință.

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat vineri că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței pentru Primăria Capitalei, trebuie să organizeze o conferință de presă pentru a clarifica acuzațiile aduse la adresa sa. Ciolacu a subliniat că Cîrstoiu "nu poate merge înainte ca fiind candidatul coaliției până nu iese în conferință să explice tot". În ciuda întrebărilor adresate, liderul PSD a menționat că nu îi cere lui Cîrstoiu să se retragă din cursă, ci doar să ofere explicații publice.

Într-un interviu recent, Cîrstoiu a afirmat că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, negând orice incompatibilitate. Ciolacu a precizat că a avut o discuție cu Cîrstoiu și cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, în care au convenit necesitatea unei conferințe de presă pentru a aborda toate aspectele apărute în spațiul public. "Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru", a insistat Ciolacu, adăugând că decizia de susținere a lui Cîrstoiu ca și candidat a fost luată împreună cu Ciucă și că toți trei au convenit asupra necesității clarificărilor în spațiul public.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9745 RON
0.00010
USD
USD: 4.5878 RON
-0.01220
GBP
GBP: 5.8379 RON
-0.01760
HUF
HUF: 1.2865 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5434 RON
CHF
CHF: 5.0225 RON
0.01020
Convertor valutar

Rezultat: ---