Showbiz

Theo Rose și Anghel Damian, decizii importante înainte de a deveni părinți. Cine îi va ajuta cu creșterea fiului lor: „Ca să putem să ne mișcăm”

schedule 19 apr. 2023, 10:45

Theo Rose și Anghel Damian, decizii importante înainte de a deveni părinți. Cine îi va ajuta cu creșterea fiului lor: „Ca să putem să ne mișcăm”
Sursa foto: InstaStory Theo Rose

Theo Rose și partenerul ei de viață se pregătesc din plin pentru momentul în care vor deveni părinți pentru prima dată. Artista a făcut un live, pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre acest aspect, dar și despre cine îi va ajuta cu creșterea băiețelului lor.

Theo Rose, despre deciziile pe care ea și Anghel Damian le-au luat

Theo Rose este o femeie foarte împlinită din toate punctele de vedere, iar faptul că va aduce pe lume un copil este una dintre cele mai bucurii din viața sa. Ea este pregătită pentru tot ceea ce va urma, pentru schimbările din viața lor și chiar s-a gândit cum își va împărți viața între carieră și viața de familie. Artista îl va aduce pe lume pe Sasha Ioan în vara acestui an și are emoții în ceea ce privește momentul în care îl va strânge în brațe pentru prima dată, ca orice mamă.

Oricât de ocupată ar fi, Theo Rose își face timp pentru a-l petrece cu fanii ei de pe Instagram. Când nu face sesiuni de întrebări și răspunsuri, ea intră live și discută cu admiratorii ei tot felul de lucruri. Cineva a vrut să afle chiar de la ea, dacă va avea ajutor în ceea ce privește creșterea celui mic, iar ea a fost sinceră și a declarat că a stabilit cu partenerul ei de viață să angajeze o femeie pe timpul zilei, de luni până vineri, pentru ca ei să își poată rezolva treburile, pentru că nu își doresc deloc să se oprească din activitate, iar în weekend le poate fi alături și mama ei.

"Are cine să mă ajute. Am stabilit că vine o doamnă pe timpul zilei, de luni până vineri, de dimineața, devreme, până seara. Ca să putem să ne mișcăm, dacă avem treabă în oraș. Ceea ce o să fie, că na, v-am zis că încep activitățile. Și mama, care s-a oferit să ne stea la dispoziție în weekenduri, când o să am cântări, să rămână și noaptea. Sau să mă mai odihnesc și eu nopțile și să stea ea.", a dezvăluit Theo Rose, într-un live pe care l-a făcut pe Instagram.

De asemenea, unul dintre fanii săi a întrebat-o pe Theo Rose cu cine crede ea că va semăna bebelușul, iar ea a zis că ea și Anghel Damian seamănă foarte mult și nu are importanță cu cine seamănă, ea fiind extrem de relaxată din acest punct de vedere. Cântăreața speră doar să fie un copil bun și deștept, care să nu își dorească să cânte precum mama lui.

"Eu cred că eu și Anghel semănăm foarte bine. Deci, cu oricine ar semăna copilul, sunt foarte relaxată în privința asta. Eu sper doar să fie un copil bun și deștept, să-l ducă capul. Cum arată e mai puțin important acum. Și dacă mă întrebați, sper să nu vrea să cânte.", a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---