Showbiz

Theo Rose, acuzată de o fană că și-a pus silicoane. Reacția artistei a amuzat pe toată lumea: „E ca nuca în perete”

schedule 19 sept. 2023, 08:13

Theo Rose, acuzată de o fană că și-a pus silicoane. Reacția artistei a amuzat pe toată lumea: „E ca nuca în perete”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose nu s-a putut abține și i-a dat replica unei internaute care a spus despre ea că și-ar fi pus silicoane, într-un video postat pe TikTok. De ce nu ar apela niciodată partenera de viață la o asemenea intervenție estetică!

Și-a pus sau nu Theo Rose silicoane

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu aproximativ trei luni, motiv pentru care corpul ei a suferit mai multe transformări. Bineînțeles, acestea nu au trecut neobservate de către internauții care nu au ezitat să o acuze chiar și că și-a pus silicoane, în ciuda faptului că a declarat că nu ar face niciodată una ca asta din mai multe motive. Văzând filmarea de pe TikTok, partenera de viață a lui Anghel Damian nu s-a putut abține să nu aibă o reacție în mediul online, pe seama căreia urmăritorii ei s-au amuzat copios.

Artista a încercat să explice faptul că nu a apelat la niciun chirurg, iar bustul ei a crescut datorită faptului că a devenit mamă și alăptează, dar este ceva trecător. De asemenea, crede că oamenii au înțeles greșit mesajul ei legat de o eventuală operație de mărire a bustului. Ea nu a afirmat niciodată că nu este de acord cu ele, ba chiar le admiră pe femeile care apelează la asta și este conștientă că dacă și ea ar proceda astfel, nu i s-ar potrivi.


„Ieri am văzut pe Tik-Tok o fată, care zicea că mi-am pus silicoane. I-am zis: „Nu mi-am pus soro silicoane”. Cred că sunt oameni, așa cum o fi și fata în cauză, care au înțeles greșit mesajul meu atunci când am spus că nu mi-aș pune silicoane, de ce? Odată de frica operației, a doua oară pentru că nu sunt complexată în acest moment și a treia oară pentru că nu consider că se potrivește cu mesajul pe care eu ca om îl am de transmis. Nu se potrivește, e ca nuca în perete (...). 
Pe de altă parte, niciodată nu am spus că am o problemă cu femeile care își fac astfel de îmbunătățiri, eu apreciez maxim o femeie aranjată, frumoasă.”, a transmis Theo Rose, la Story.

Așadar, actrița din serialul Clanul nu și-a pus silicoane și nici nu simte nevoia să o facă, pentru că se simte foarte bine în pielea sa și așa a fost mereu. Pentru ea este cel mai important ca Sasha să fie hrănit așa cum trebuie, motiv pentru care umblă cu pompa de muls peste tot, inclusiv la filmările pentru Vocea României.

Are zile în care depune un efort imens pentru a împăca pe toată lumea, iar în fiecare zi oricât de greu ar fi, încearcă să ajungă acasă la cel mic, pentru că nu mai poate sta fără el. Își împarte viața între familie și carieră și vrea să le facă bine pe ambele, fiind cu adevărat o provocare pentru ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---