Theo Rose și Anghel Damian se mută la casă nouă. Cine i-a dat de gol: „Vor avea mai mult spațiu”

schedule 06 iun. 2023, 11:19

Theo Rose și Anghel Damian se mută la casă nouă. Cine i-a dat de gol: „Vor avea mai mult spațiu”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Theo Rose și Anghel Damian se mută la casă nouă, pentru că au nevoie de mai mult spațiu, având în vedere că în doar câteva zile vor deveni părinți. Cine i-a dat de gol și ce a făcut artista înainte de a se muta în noua lor casă!

Theo Rose și Anghel Damian, gata să se mute la casă nouă

Theo Rose ar putea naște în orice moment, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru ea și pentru partenerul ei de viață, dar și pentru întreaga familia. Toți îl așteaptă cu brațele deschise pe Sasha, iar părinții lui au făcut deja pregătiri pentru venirea sa pe lume și chiar au de gând să se mute la casă nouă, deoarece au nevoie de mult mai mult spațiu, având în vedere că vor fi trei.

Cântăreața este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă, este fericită că va deveni mamă pentru prima dată în viața sa și crede că toate se întâmplă la timpul lor. La început, toată lumea o judeca pentru faptul că deși nu avea nici măcar jumătate de an de relație cu regizorul serialului „Clanul”, a rămas însărcinată, dar ea nu a dat doi bani pe gurile rele, și-a văzut de viață și chiar dacă avea zile în care îi era greu, a urcat pe scenă, a mers la filmări și s-a implicat în tot felul de proiecte, ba chiar a mers și la tot felul de evenimente.

Acum, Theo Rose și partenerul ei de viață fac pregătiri cum se cuvine pentru fiul lor și chiar se vor muta într-o casă nouă, pentru a avea mai mult spațiu, iar cea care a dat-o de gol este una dintre bunele sale prietene, cea care îi oferă sfaturi și în materie de modă. Lucy Faur a mers în locuința artistei, unde impreună au ales hainele pe care ar trebui să le păstreze și cele pe care ar trebui să le doneze sau să le vândă și chiar dacă opiniile lor nu s-au potrivit neapărat, până la urmă au luat deciziile potrivite, pentru ca ea să păstreze doar piesele vestimentare utile.

Amica sa a ajuns la concluzia că vedeta are nevoie de mai multe haine, dar fanii cred că odată cu nașterea lui Sasha, se va gândi mai mult la el și îi va cumpăra acestuia, lăsându-se pe cel de-al doilea loc, așa cum fac aproape toate mamele. De asemenea, sunt curioși cum se va descurca artista în rolul de mamă și dacă va face față tuturor provocărilor.

„Suntem în față la Theo Rose care m-a sunat zilele trecute și m-a rugat să trec pe la ea prin garderobă și să o ajut să separam hainele pe care le mai păstrează de hainele care nu mai au sens. Ea va avea un copilaș, știți acest lucru, se vor muta la casă nouă, vor avea mai mult spațiu”, a spus Lucy Faur, la Pro TV.



  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---