Showbiz

Cum se descurcă Anghel Damian în rolul de tătic. Ce schimbări au apărut în viața lui și a lui Theo Rose: „Mai greu decât mi-am imaginat”

schedule 08 sept. 2023, 09:34

Cum se descurcă Anghel Damian în rolul de tătic. Ce schimbări au apărut în viața lui și a lui Theo Rose: „Mai greu decât mi-am imaginat”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Anghel Damian a oferit un interviu sincer despre schimbările care au apărut în viața sa și a partenerei lui de viață, Theo Rose, după ce au devenit părinți. Cum este viața de tătic pentru el!

Anghel Damian, despre viața de tătic

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când fiul lor a venit pe lume, viața acestora s-a schimbat în totalitate. Dacă artista a vorbit de mai multe ori despre rolul de mămică și despre toate provocările care i-au apărut în cale, nu a fost și cazul partenerului ei de viață, care până acum a păstrat tăcerea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au dus relația la un alt nivel într-un extrem de scurt, ea rămănând gravidă după doar cinci luni.

Deși gurile rele i-au criticat pentru faptul că s-au grăbit, Anghel Damian și Theo Rose nu le-au dat prea mare importanță și au continuat să se bucure de relația lor. Ei bine, lunile au trecut, fiul lor a venit pe lume și au fost nevoiți să învețe multe lucruri legate de creșterea unui copil, iar pentru el a fost mai greu decât și-ar fi putut imagina, după cum a recunoscut într-un interviu acordat recent.



Anghel Damian era conștient că vor avea loc multe schimbări și că va fi nevoit să treacă printr-o perioadă extrem de dificilă, dar a ajuns să aibă momente în care s-a întrebat cum o va scoate la capăt. Deși nu este deloc ușor, când îl vede pe Sasha uită de tot greul și realizează că întreg efortul a meritat. El și artista au fost foarte liniștiți și încă încearcă să o facă, pentru că nimic din ceea ce li se întâmplă nu este anormal pentru două persoane care au devenit părinți pentru prima dată în viața lor și care nu știu nimic din ceea ce presupunea creșterea unui bebeluș. Învață pas cu pas ce este de făcut și sunt fericiți și recunoscători că au un copil sănătos, care a împlinit deja trei luni.

„E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul. Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața. Pe lângă asta există și viață.(...) Nu cred că sunt genul care se stresează.
Am fost foarte liniștit, nu știu dacă relaxat este cuvântul, dar am fost liniștit. În sensul în care mi-am imaginat că or să fie niște lucruri pe care o să trebuiască să le învățam, mi-am imaginat că o să fie o perioadă dificilă, mi-am imaginat că o să fie o perioadă extrem de fericită și am primit în plus față de ceea ce mi-am imaginat. Pe toate planurile”, a declarat Anghel Damian, pentru ego.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---