Showbiz

Theo Rose, în vizită la părinți. Artista a avut parte de o mare surpriză: „Să vă arăt cum m-au așteptat acasă”

schedule 20 iun. 2023, 11:12

Theo Rose a mers împreună cu partenerul ei de viață și fiul lor, Sasha Ioan, în vizită la părinții ei, unde au avut parte de o surpriză de zile mari. Artista a împărtășit momentul cu fanii ei din mediul online, pe care îi ține mereu la curent cu lucrurile din viața sa.

 Theo Rose a avut parte de o mare surpriză acasă

Theo Rose a devenit mamă, în urmă cu doar câteva zile, iar astăzi a decis să le facă o vizită părinților ei, unde a avut parte de o surpriză despre care nu avea nici cea mai mică idee. Artista a fost surprinsă de cât de multe lucruri i s-au pregătit și de cât de frumos era totul decorat atât la parter, cât și la etaj, așa că nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei cum a fost primită de către cei dragi ei. Plină de emoții, a făcut câteva dezvăluiri pe Story, cu regret că s-a lăsat așteptată, timp în care a avut de rezolvat câteva lucruri.

Nu i-a venit să creadă, când a văzut, dar s-a bucurat din plin să vadă cât de mult îl iubesc cei din familie pe noul membru. Este fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă, iar de când copilul ei a venit pe lume, se simte alt om și viața i s-a schimbat în totalitate de când a devenit părinte, dar oamenii din jurul ei cred că este pregătită pentru tot ceea ce o aștepta.

Singura care nu a avut nici cea mai mică idee despre surpriza care i se pregătea a fost chiar proaspăta mămică. Anghel Damian știa că s-a adunat lumea în casa părinților, dar nu s-a dat de gol în niciun fel, mai ales că bănuia ce avea să urmeze și, cel mai probabil, a dorit să îi vadă reacția mamei copilului său. Tatăl cântăreței știa și el despre ce este vorba, dar a vrut să păstreze zecretul și s-a descurcat la rândul lui foarte, foarte bine. Artista a postat și câteva imagini cu felul în care au decorat casa, în așteptarea lor, pentru a le arăta fanilor cum și-a început ziua/

Theo Rose:- Să vă arăt cum m-aș așteptat acasă, la țară, ai mei. Asta e doar aici, jos, mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos! Mi-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente. Foarte frumos! Și uitați cum m-au așteptat, oameni buni. Doamne, mă așteaptă de la două și eu mi-am făcut treaba. Băi Sashi, băi, uite cum te așteaptă lumea. Băi tati, uite!
Anghel Damian:- Eu știam oarecum.
Theo Rose:- Ce știai?
Anghel Damian:- Știam că s-a adunat lumea.
Theo Rose:- Serios?
Anghel Damian:- Da!
Theo Rose:- Și tu (nr. tatăl ei) știai?
Tatăl lui Theo Rose:- Bineînțeles, dar am tăcut!



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---