Showbiz

Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose, după ce a ajuns acasă cu Sasha: „Nu-mi revin”

schedule 18 iun. 2023, 12:15

Theo Rose a petrecut prima dimineață, acasă, cu fiul său și cu partenerul ei de viață, Anghel Damian. La un moment dat, a simțit nevoia să iasă pe balcon și să le facă o serie de dezvăluiri celor care o urmăresc pe Instagram. Iată ce a povestit!

Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose, după ce a ajuns acasă

De când l-a adus pe lume pe fiul său și al lui Anghel Damian, Theo Rose este în culmea fericirii și nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat recent. Pare ireal pentru ea faptul că au trecut cele nouă luni de sarcină, că băiețelul ei este lângă ea și că totul a decurs bine, în ciuda faptului că a fost nevoită să facă o operație de cezariană, deși fizic și mai ales psihic era pregătită pentru a naște pe cale naturală. Toate mulțumirile, în acest caz, au mers către medicul care i-a monitorizat sarcina și care , de asemenea, a ajutat-o să nască.

Micuțul Sasha Ioan a venit pe lume pe data de 14 iunie, iar la trei zile distanță a mers împreună cu părinții lui acasă, unde a fost așteptat cu brațele deschise. În prima sa dimineață acasă, mama lui a simțit nevoia să facă niște dezvăluiri pe contul ei oficial de Instagram, în timp ce el dormea liniștit. Theo Rose este uimită, recunoscătoare și fericită pentru ceea ce trăiește și nici nu îi vine să creadă încă faptul că totul este real.



Theo Rose le-a povestit fanilor ei că a început un jurnal, de când a rămas însărcinată, pe care dorește să i-l dăruiască lui Sasha, undeva pe la adolescență, iar la primele ore ale dimineții a ieșit pe balcon, pentru a-i povesti cum a fost nașterea, ce a simțit și cum s-a simțit ea. Le-a mulțumit oamenilor care i-au scris, pentru că au fost extrem de mulți. Cântăreața are o stare de euforie, a avut o noapte frumoasă și a recunoscut că de când a devenit părinte la rândul ei, a început să o iubească mai tare pe mama sa, pentru că își dea seama tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul vremii. Admiratorii ei se bucură că artista a simțit nevoia să împărtășească și cu ei astfel de momente.

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar! E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat. Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic.
Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a transmis Theo Rose, pe Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---