Showbiz

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Artista, dezvăluiri neașteptate: „Mi se pare mult”

schedule 11 mar. 2023, 09:30

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Artista, dezvăluiri neașteptate: „Mi se pare mult”
Sursa foto; YouTube Acasa La Maruta

Theo Rose le-a vorbit fanilor ei despre kilogramele pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii, dar și despre alte aspecte legate de viața sa privată. Totul s-a întâmplat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a organizat-o pe contul ei de Instagram, de care admiratorii ei au profitat așa cum au știut ei mai bine.

Theo Rose, despre kilogramele acumulate în sarcină

Theo Rose s-a schimbat în totalitate, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Artista a mărturisit, în primul și în primul rând, că a ajutat-o enorm faptul că i s-a întâmplat lucrul acesta și că s-au așezat lucrurile frumos în viața, deoarece n felul acesta a câștigat lupta împotriva anxietății cu care se confrunta de ani buni. Partenera de viață a lui Anghel Damian este recunoscătoarea pentru tot ceea ce trăiește, dar mai ales pentru faptul că va aduce pe lume un băiat, chiar așa cum și-a dorit.

La un moment dat, în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a făcut-o pe contul său oficial de Instagram, a fost întrebată de către unul dintre admiratorii ei cât s-a îngrășat, de când a rămas gravidă, iar răspunsul ei sincer nu a întârziat nici el să apară. Ei bine, având în vedere că înainte Theo Rose avea 45 de kilograme, i se pare enorm cât cântărește acum, deși a evitat să se mai urce pe cântar, în ultimele două săptămâni.

Ei bine, Theo Rose s-a îngrășat în jur de 10 kilograme, dar nu vede nimic rău în lucrul acesta, ba chiar a recunoscut că i-ar plăcea să rămână la această greutate, deoarece acum are și ea forme. De asemenea, crede că este o minune tot ceea ce i se întâmplă din multe puncte de vedere și așteaptă cu nerăbdare să își strângă pentru prima dată copilul în brațe.

''Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.'', a zis Theo Rose, la Story.

În aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, frumoasa actriță din Clanul a mărturisit cum a ales numele fiului ei.

„Treaba a stat în felul următor, de fapt, la controlul de zece săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus că e clar ce se întâmplă, copilul nostru stă foarte bine la anumite capitole și, evident, o să avem băiat.
Atunci doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia, a încercat să disimuleze și ne-a zis că sunt mai mari șanse să fie fetiță și în toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt, că nu mai știi la ce să te gândești.
În ziua petrecerii, deși eram aproape siguri că vom avea fetiță, eu speram în sufletul meu că voi avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha, pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, ca să înțelegeți cum l-am ales, nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem și, deși există și fete pe care le cheamă Sasha, eu nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa. Mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să-l cheme Sasha”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---