Showbiz

Daniela Crudu a născut. Ce nume a ales pentru fetița sa: „Prima oară nu știam nici eu”

schedule 03 mai 2023, 10:42

Daniela Crudu a născut. Ce nume a ales pentru fetița sa: „Prima oară nu știam nici eu”
Sursa foto: YouTube Antena Stars

Daniela Crudu a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu doar câteva ore și deja a postat câteva imagini în mediul online cu micuța, într-una dintre acestea apărând și chipul ei. Sigură fiind că va avea o fiică, fosta asistentă a lui Dan Capatos a ales din prima un nume pentru cea mică, dar nu un nume oarecare, ci unul cu o semnificație aparte.

Daniela Crudu a născut o fetiță

Nu există fericire mai mare pentru Daniela Crudu și pentru partenerul ei de viață decât aceea de a deveni părinți pentru prima dată. Deși o vreme au preferat să țină ascuns faptul că vor avea un copil, odată cu trecerea timpului acest lucru nu a fost posibil, deoarece începuse să i se vadă și burtica de gravidă, iar lucrurile erau evidente pentru admiratorii care s-au bucurat enorm pentru brunetă și care sunt nerăbdători să o vadă luându-și rolul de mamă în serios.

În urmă cu câteva ore, Daniela Crudu a adus-o pe lume pe fiica ei pe care a ales să o numească Daiana, după ce s-a gândit foarte mult la acest aspect. În mitologia romană, Daiana era considerată Zeița Lunii, acesta având și alte origini precum cele latine și înseamnă „divin”, „ceresc”, „luminos” sau „zână”.

”Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, spunea Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Chiar dacă mai avea foarte puțin timp până la naștere, se pare că vedeta a preferat să fie activă pe contul ei de OnlyFans până în ultima clipă. Într-un interviu pe care aceasta l-a acordat de curând a recunoscut că face bani frumoși din activitatea sa, dar nu atât de mulți pe cât s-a spus despre ea. Este mulțumită chiar și așa, doar că în momentul de față vrea să se concentreze pe creșterea fiicei sale. Este cea mai fericită femeie din lume, mai ales că și-a dorit fetiță, încă de când a aflat că va fi mamă.

”Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta.Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, zicea ea, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---