Showbiz

Theo Rose, despre acuzațiile care i s-au adus după separarea de Alex Leonte. Fanii s-au îndoit de ea: „M-a durut”

schedule 02 oct. 2023, 09:54

Theo Rose, despre acuzațiile care i s-au adus după separarea de Alex Leonte. Fanii s-au îndoit de ea: „M-a durut”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

În urma separării de Alex Leonte, Theo Rose a primit câteva acuzații dure din partea internauților. Cum s-a simțit la vremea aceea și ce a durut-o cel mai tare pe îndrăgita artistă.

Theo Rose, despre acuzațiile care i s-au adus în mediul online

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu mai bine de cinci ani, iar prima dată când au apărut zvonuri legate de separarea lor, oamenii au crezut că este o glumă. La câteva zile distanță, când imaginile cu noul ei partener de viață au început să circule pe internet, ambii au confirmat despărțirea, moment în care vedeta a fost acuzată de infidelitate, în ciuda faptului că relația lor se terminase de o vreme bună.

Deși a vorbit despre acest subiect și atunci, acuzațiile nu au încetat să vină la adresa ei, dar a continuat să își vadă de viață, între timp a devenit mamă, iar recent a vorbit inclusiv despre această situația în cadrul podcast-ul moderat de Ilinca Vandici, pe canalul său de YouTube. Cel mai tare a durut-o faptul că oamenii s-au îndoit de ea și că au crezut că l-a înșelat pe fostul ei iubit, ceea ce ea nu ar putea să facă niciodată.

Vedeta fost mereu sinceră cu fanii ei și le-a arătat cine este cu adevărat de fiecare dată, tocmai de aceea a fost surprinsă de tot ce au putut crede despre ea. De asemenea, este conștientă de faptul că i-au rămas alături doar oamenii care au avut încredere în ea și care au știut cine este cu adevărat. A fost un moment greu pentru ea, dar noua ei relație a ajutat-o foarte mult. Anghel Damian i-a oferit un real sprijin, la momentul acela, mai ales că nu a greșit cu nimic, având în vedere că în clipa în care au decis să formeze un cuplu, ea era deja o femeie singură, doar că nu vorbise despre separare pe social media, pentru că nu simțea că ar fi trebuit să o facă.

„M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut. Eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul. Poate unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum eu le-am arătat că sunt. Cred că, pe de altă parte, au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt”, a declarat Theo Rose, în podcast-ul Ilincai Vandici.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---