Showbiz

Jean Gavril, despre experiența America Express. Cu cine ar fi plecat în Mexic, dacă nu ar fi acceptat Dinu

schedule 24 feb. 2023, 08:11

Jean Gavril, despre experiența America Express. Cu cine ar fi plecat în Mexic, dacă nu ar fi acceptat Dinu
Sursa foto: Instagram Jean Gavril

Jean Gavril a oferit câteva declarații interesante despre una dintre cele mai intense experiențe de care a avut parte de-a lungul vieții sale. La un moment dat, el a spus și care este persoana alături de care și-ar fi dorit să participe la America Express, în cazul în care nu ar fi acceptat fratele său, Dinu, deși erau slabe șanse ca lucrul acesta să se întâmple.

Ce a zis Jean Gavril despre America Express

Jean Gavril și fratele său, Dinu, sunt doi dintre concurenții acestui sezon de la America Express. Frații au acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze, nerăbdători fiind să vadă ce le va rezerva viitorul, ce probe vor avea de dus la bun sfârșit, dar și cât de buni vor fi comparativ cu adversarii lor. Aceștia, la începutul sezonului dădeau impresia că nu au idee ce li se întâmplă, ajungeau mereu ultimii, dar de la un timp, se descurcă din ce în ce mai bine și chiar au obținut și imunitatea la finalul etapei din Guatemala.

Recent, cântărețul a vorbit despre experiența de care a avut parte alături de fratele lui, experiență pe care nu o poate compara cu nimic altceva, deși ei au mai avut parte de una asemănătoare acum câțiva ani. Cei doi au mers din Londra în Barcelona făcând autostopul și dormind în tot felul de locuri pe care le găseau prin intermediul unei aplicații și având 1000 de euro cu care să se descurce.

Jean Gavril a mai recunoscut că dacă nu ar fi mers cu Dinu, fratele lui, pe „Drumul Aurului”, ar fi făcut-o cu partenera sa de viață. Deși au existat câteva discuții, la un moment dat, în acest sens, se bucură că nu a participat alături de ea, deoarece ar fi dăunat căsniciei lor. În cazul lui și al lui Dinu, lucrurile au stat foarte bine, pentru că s-au întors mai sudați și au o mai mare încredere unul în celălalt.

„Eu acum mă bucur că nu m-am dus, sincer, cu nevasta mea, cu Bianca, pentru că a existat această variantă la un moment dat și mi-am dat seama că ne-ar fi făcut rău (...) Ne-am întors mai sudați (n.r. el și fratele lui), avem mai multă încredere unul în celălalt, este o experiență și despre maturizare, îți arată o parte a vieții pe care nu ai unde să o vezi”, a declarat Jean Gavril, la Xtra Night Show.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---