Showbiz

Andreea Bănică, despre bătăile crunte pe care le-a luat în adolescență: „A dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate”

schedule 07 dec. 2023, 11:22

Andreea Bănică, despre bătăile crunte pe care le-a luat în adolescență: „A dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică, a vorbit despre bătăile crunte pe care le-a luat în adolescență, în cadrul podcast-ului moderat de către Ilinca Vandici. Drumul ei către succes nu a fost deloc unul ușor sau plin de amintiri plăcute. Iată ce a povestit artista!

Andreea Bănică, despre bătăile încasate de la tatăl ei

Andreea Bănică este genul acela de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze care are succes pe plan muzical și în afaceri, dar care a trecut prin multe momente grele, pentru a ajunge unde este acum. Vedeta a acceptat invitația Ilincăi Vandici de a merge în podcast-ul pe care aceasta îl moderează pe YouTube, unde blondina a purtat o discuție legată de trecutul ei și despre cât de multe a avut de îndurat din cauza tatălui său care picase în patima băuturilor alcoolice.

Faptul că tatăl ei își trata familia în felul acela a făcut-o pe Andreea Bănică să realizeze cum ea nu ar trebui să se comporte niciodată cu copiii ei, pentru că nu și-ar dori sub nicio formă ca și aceștia să treacă prin ce a fost ea nevoită, în perioada adolescenței.

Cântăreața și-a spus oful și a început prin a recunoaște că toate problemele din familia lor au fost din cauza pasiunii pe care părintele ei o avea pentru băutură. Un eșec în viața profesională l-a dus pe acest drum, de pe care n-a mai fost capabil să se întoarcă și care l-a afectat din toate punctele de vedere și din cauza căruia Andreea Bănică suporta niște bătăi greu de imaginat.

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a povestit Andreea Bănică, în podcast.

Nici mama ei nu a scăpat, femeia fiind nevoită să plece de acasă, pentru a scăpa de furia soțului ei. În tot acest timp, gândul lor era la ce vor spune oamenii despre ele, ci nu la suferința pe care le-a provoca. Acum, dim fericire, toate îi merg bine în viață, are o familie frumoasă și un partener de viață care o iubește și care o respectă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---