Showbiz

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, 15 ani de căsnicie. Au renunțat la verighete: „La mulți ani nouă, mie”

schedule 22 iun. 2023, 08:42

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, 15 ani de căsnicie. Au renunțat la verighete: „La mulți ani nouă, mie”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împlinit 15 ani de căsnicie, iar blondina a făcut un anunț important. Cei doi soți au renunțat la verighete, sunt extrem de fericiți și își doresc o viață lungă și frumoasă împreună. Ce a mai transmis vedeta!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, 15 ani de căsnicie

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au parte de o poveste de iubire unică, la care multe persoane nici măcar nu au curajul să viseze. Cei doi soți s-au cunoscut, pe vremea când erau în liceu, mai exact în clasa a IX-a și încă de pe atunci au realizat că sunt suflete pereche și deși au trecut aproape 30 de ani de la momentul acela, aceștia sunt încă împreună, au pus bazele unei familii frumoase și se ocupă în paralel și de carieră.

Ei îmbină frumos viața de familie cu aceea profesională, mai ales că fiind împreună de atât de mult timp știu cum care sunt nevoile celuilalt, sunt atenți să le respecte și au o căsnicie bazată, în primul și în primul rând, pe comunicare, iar asta i-a ajutat foarte mult să reziste tuturor provovărilor care au apărut în calea lor. De când au devenit părinți, au înțeles și ce înseamnă iubirea cu adevărat și și-au pus mereu copiii pe primul loc.

Cu ocazia aniversării celor 15 ani de căsnicie, Andreea Bănică a transmis și un mesaj emoționant în mediul online, vizibil emoționată și fericită pentru ceea ce trăiește, dar a explicat și de ce nu au mai fost văzuți purtând verighetele în ultima vreme. Lucian Mitrea a pierdut-o, iar artistei aceasta i-a rămas mică.

În timp ce pentru mulți acest lucru părea a fi o problemă majoră, pentru ei nu a fost deloc așa, iar vedeta și-a amintit de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor și anume cea în care s-au cununat, iar la final a precizat că își dorește o viață lungă și iubire atât pentru ea, cât și pentru partenerul ei de viață care i-a fost mereu alături și pe care îl iubește cu toată ființa sa.

„La mulți ani iubite! Facem 15 ani de căsnicie chiar azi de ziua mea, ideea ta să ne cununăm azi. Între timp tu pierdut verigheta, mie mi-a rămas mică. ‘Da`, noi ne potrivim, fiindcă ne iubim, da, da…!’. Îmi aduc aminte rochia cyclamen și cămașă ta roz, dar și mașina sport cu care m-ai dus la Constanța după cununie, fix la un concert, cu viteza luminii! M-am fript la picior. Ăștia suntem noi. La mulți ani nouă, mie! Viață lungă și iubire îmi doresc”, a transmis Andreea Bănică, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---