Showbiz

Andreea Bănică, adevăratul motiv pentru care și-a concediat soțul: „Mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”

schedule 20 mar. 2023, 14:45

Andreea Bănică, adevăratul motiv pentru care și-a concediat soțul: „Mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”
Sursa foto: YouTube Acasa La Maruta

Andreea Bănică a luat o decizie, care deși multora li s-a părut una cu totul și cu totul nepotrivită, pe ea și pe partenerul ei de viață i-a ajutat foarte tare în următorii ani din viața lor. Blondina a crezut că este mult mai bine pentru ei să își concedieze soțul din funcția de impresar, iar recent a explicat de ce a luat această decizie.

De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar de-a lungul anilor au reușit să creeze o legătură puternică între ei, dar și o familie frumoasă de care sunt mândri și de care se bucură. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, vedeta a lămurit pe toată lumea în ceea ce privește momentul în care și-a concediat soțul, mulți fiind curioși să știe adevărul despre acest subiect sensibil.

Deși, odată cu trecerea timpului au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că Lucian Mitrea ar fi călcat strâmb și că acesta ar fi fost motivul certurilor dintre ei la vremea aceea, în realitate lucrurile nu au stat chiar asa. Ei bine, având în vedere că soțul ei îi era și impresar, petreceau foarte mult împreună și se certau la fel de mult, iar în cazul în care nu l-ar fi concediat, cel mai probabil ar fi ajuns în punctul în care nu și-ar fi dorit nimic mai mult decât să se despartă.

”Să nu fie geloși. Ea pleacă foarte mult de acasă, iar după 20 și ceva de ani, poți să spui că am fost 5 ani. Noi eram cam jumătate de săptămână împreună. Înainte eram non-stop și ne certam non-stop. Apoi m-a concediat și mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”, a spus Lucian Mitea la Antena Stars.

Mai mult de atât, Andreea Bănică este conștientă că a făcut ceea ce trebuia și că soțul ei i-a înțeles intențiile, mai ales că simțea și el la rândul lui că nu mai pot continua în felul acesta. Faptul că nu i-a mai fost impresar nu înseamnă că nu a avut alte lucruri de care să se ocupe, cum ar fi de exemplu, afacerile familiei, pe care ambii pun mult accent și care acum le merg din ce mai bine. Cel mai important este că au găsit un echilibru, că au înțeles care este secretul unei căsnicii fericite și că se bucură de relația lor ca atunci când erau doar la început.

”Nu mai plecăm atât de mult, înainte.. Până la un moment dat (n.r. s-au certat), apoi am pus stop. L-am concediat, s-a ocupat de afacerile familiei și a fost mult mai bine așa. Trebuia să luăm o pauză că eram mult prea mult împreună și ne certam din cauza meseriei. Ajunsese să fie pe scenă lângă mine să-mi dea sfaturi, i-am zis să nu mai vină, să mă lase în pace”, a spus Andreea Bănică, la rândul ei, pentru sursa citată.SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---