Showbiz

Andreea Bănică și soțul ei, premiați pentru afacerea pe care o dețin: „A fost un vis de-al meu care a devenit realitate”

schedule 20 oct. 2023, 08:43

Andreea Bănică și soțul ei, premiați pentru afacerea pe care o dețin: „A fost un vis de-al meu care a devenit realitate”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică și soțul ei au fost premiați pentru afacerea pe care o dețin în stațiunea Eforie Nord. Ce a spus vedeta despre reușita lor, dar și ce vis i s-a mai împlinit zilele acestea!

Andreea Bănică și soțul ei, premiați pentru afacerea lor

Andrees Bănică și Lucian Mitrea sunt în culmea fericirii, după ce au primit premiul pentru cel mai calitativ hotel din stațiunea Eforie Nord, într-o gală de excelență. Artista este extrem de fericită că i-a fost alături soțului ei pe acest drum și chiar dacă au mai existat neînțelegeri între ei, problemele acestora s-au rezolvat repede, iar acum nu fac altceva decât să culeagă roadele muncii lor.

Într-un interviu acordat în seara galei, blondina a povestit că hotelul lor a mers foarte bine anul acesta și chiar dacă este primul an în care au deschis, iar turiștii s-au putut bucura de serviciile lor, au făcut o treabă excelentă împreună, iar asta nu poate decât să îi bucure.

„Ne-am împăcat aseară. Dacă ne simțim bine, suntem fericiți și împliniți. Suntem foarte fericiți astăzi avem o dublă reușită. Acest premiu pentru cel mai calitativ hotel din Eforie Nord. A mers foarte bine anul acesta. E primul an când am deschis oficial, el știe mai bine cum a mers afacerea. Eu i-am ridicat lui moralul, am făcut curățenie, eu am făcut treaba grea, eram în genunchi să curăț. Mie îmi place să mă implic în tot ceea ce facem, îmi place curățenia”, a declarat Andreea Bănică, într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

Ca în orice căsnicie, au existat neînțelegeri și discuții aprinse și în cazul lor, iar blondina nu s-a temut să recunoscă toate aceste lucruri, dar cel mai important este că nu au rămas separați, ci au făcut eforturi considerabile pentru a ajunge sunt acum și să se bucure de realizarea lor, dar și de premiul care a venit ca o confirmare a faptului că nu au muncit în zadar ani la rând.

„A fost și este foarte frumoasă (nr. colaborarea dintre soți), uneori stresantă că uneori suntem în contradicție. Ne împăcăm și ajungem la același numitor comun, asta e cel mai important. Nu rămânem separați. Am făcut mari eforturi să ajungem aici, să avem această realizare de la malul mării.
A fost un vis de-al meu care a devenit realitate, după mulți ani de muncă. Norocul a fost de partea noastră, să avem hotelul gata în trei ani. O altă realizare a mea a fost colaborarea cu Georgiana Lobonț, mi-am dorit în vară să lucrăm împreună și am devenit prietene”, a mai zis ea.

Pe Instagram, aceasta a postat o imagine cu partenerul ei din viață, dar și un mesaj despre reușita lor, spunând și că formează un duo perfect cu bune și cu rele, dar mai ales cu multă putere de muncă și ambiție și nu în ultimul rând le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit la obținerea premiului.

”Facem un duo perfect cu bune si rele cu ambitie multa si putere de munca. Nu mai spun ca el este plin de umor ceea ce ma face sa fiu vesela mai mereu. Iubim frumosul si de mici am muncit si adunat pentru a dezvolta afaceri care in timp sa ne aduca venituri stabile pentru noi si familia noastra. Nu se vede in aceste imagini insa am muncit cot la cot sa ridicam un hotel frumos in culori calde care sa astepte oaspetii cu camere spatioase, confortabile, cu personal simpatic si dornic sa ajute, cu verdeata la intrare si cafeluta pe masuta de la intrare. Ii asteptam pe toti cei care vor sa isi petreaca cateva zile la mare de anul viitor din mai-iunie sa se bucure alaturi familiile lor.

Multumim celor care deja ne-au vizitat si ne-au felicitat, ne-au impartasit impresiile lor sincere, ne-au ajutat cu sfaturi constructive si care ne-au apreciat munca. Acest hotel este o mare realizare pentru noi si familia noastra si ne dorim din tot sufletul sa il mentinem la standarde mari 🙏”, a transmis vedeta, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---