Showbiz

Imagini fabuloase de la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Fosta gimnastă: „Ne bucurăm să fim căsătoriți în fața lui Dumnezeu”

schedule 31 iul. 2023, 12:03

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (33 de ani) a făcut, duminică, 30 iulie, nunta cu actorul Răzvan Bănică (31 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică Junior, bărbat alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Sportiva și alesul inimii sale au postat primele imagini de la marele eveniment. Sandra Izbașa a anunțat că luna aceasta va avea loc cununia religioasă, dar nu a menționat data. 

Răzvan Bănică și Sandra Izbașa s-au cununat religios. Imagini de la nunta celor doi

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică Junior. Cununia a avut loc la doi ani după ce partenerii au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. 

Fosta gimnastă a dezvăluit că a pregătit evenimentul de duminică mai bine de un an. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât, cu 24 de ore în urmă, cuplul și-a aniversat cel de-al treilea an de relație. 

Pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa, sportiva a ales să poarte o rochie simplă, cu trenă și un decolteu în V, brodat pe margini cu perle și la spate cu o fundă mare.

Și coafura a fost delicată precum vestimentația aleasă, Sandra Izbașa purtând o coadă lejeră, buclată, completată de o diademă rafinată. Machiajul, de asemenea, a fost unul discret, dar potrivit pentru a-i scoate în evidență trăsăturile. 

Unde au avut loc cununia religioasă și petrecerea

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Vatra Luminoasă, iar cuplul a ales două perechi de nași, printre care și buna prietenă a Sandrei Izbașa, fosta gimnastă Andreea Răducan, alături de soțul ei, Daniel. După slujbă, mirii și nuntași au petrecut într-o locație de lux cunoscută sub numele de „Castelul din inima Bucureștiului”. 

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu.
Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorti să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a mărturisit Sandra Izbașa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---