Showbiz

Dana Roba, imagini înduioșătoare pe Instagram. Cum arată mâinile sale: „Am plâns mai mult ca niciodată”

schedule 18 iul. 2023, 12:21

Dana Roba a postat câteva imagini înduioșătoare pe Instagram cu mâinile sale, pe care acum câteva zile nu le putea folosi deloc. Cum arată acestea, la scurt timp, de când a început recuperarea.

Dana Roba, imagini cu mâinile sale

Ultimele săptămâni din viața Danei Rona au fost unele de coșmar. Aceasta a fost lovită de mai multe ori cu un ciocan în cap de către fostul partener, iar mâinile iau fost distruse tot de către acesta, după ce femeia i-a transmis că ar fi mai bine pentru fiecare în parte să o ia pe drumuri diferite. Astfel, a stat în comă timp de câteva zile, iar după ce și-a revenit nu și-a dorit nimic altceva decât să își ia fiicele acasă, să aibă grijă de ele și să lupte pentru custodia totală.

Încearcă, de asemenea, să păstreze legătura și cu oamenii din mediul online, care i-au donat și care speră ca ea să fie din nou un om normal și fericit, atsfel că recent a postat niște imagini care le-a rupt inima celor care stau cu ochii pe Instagram, pentru că sunt conștienți cât de greu îi este să treacă prin așa ceva. În urmă cu doar câteva zile, make-up artista a postat primele imagini cu mâinile sale de când i-au fost date jos bandajele și a mărturisit că a plâns mai tare decât a făcut-o vreodată în viața sa, mai ales din cauza durerilor insuportabile pe care le-a a avut. Tot ce știe este că îl are pe Dumnezeu alături de ea și că va reuși să treacă peste toate în felul acesta.

„Ieri când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. 😢😢😢😢
Va mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt in viața.”, a scris ea, pe Instagram, zilele trecute.

Recent, a decis să mai posteze câteva imagini la Story cu mâinle, recunoscătoare fiind pentru progresele pe care le face, de când a început ședințele de kinetoterapie și fizioterapie. Cel mai tare a reușit să își emoționeze urmăritorii din mediul online, când a postat un video, la Story, în care îi împletea părul fiicei sale, semn că și-a mai revenit, că își poate folosi mâinile și că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea, deși durerile sunt unele foarte mari.

„Așa arată mâinile mele în prezent. Fotografiile sunt făcute acum o oră. 😢🙏🏼 Mă bazez doar pe Dumnezeu, știu că El mă va vindeca în totalitate”, a mai transmis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---