Showbiz

Delia a sărit în apărarea Danei Roba. Reacția dură a artistei, după ce a citit mai multe comentarii răutăcioase: „Ce oameni sunteți?”

schedule 15 oct. 2023, 08:30

Delia a sărit în apărarea Danei Roba, după ce a citit mai multe comentarii răutăcioase la adresa make-up artistei. I se pare ireal ce au putut să spună unii. Ce a transmis în mediul online.

Delia a sărit în apărarea Danei Roba

Dana Roba ar fi putut să își piardă viața, la începutul verii, după ce Daniel Balaciu a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, dar a luptat din greu pentru viața sa cu ultimele forțe pe care le avea. A supraviețuit, este în plin proces de recuperare și urmează să facă mai multe intervenții chirurgicale, în timp ce tatăl fiicei sale se află în continuare în spatele gratiilor.

În ciuda faptului că a fost o victimă, primește extrem de multe comentarii răutăcioase pe rețelele sociale, motiv pentru care Delia nu s-a mai putut abține și a sărit în apărarea sa pe rețelele sociale, unde are o mulțime de urmăritori. Jurata de la iUmor este șocată de faptul că sunt oameni care încearcă să îi comenteze make-up artistei care, la momentul actual, încearcă să își revină de pe urma unei traume.

Delia a adus în discuție faptul că deși Dana Roba a avut parte de violență domestică fiind lovită cu brutalitate de către fostul partener de viață, lumea îi dă cu hate și îi transmite că merită ceea ce i s-a întâmplat. Cântăreața a postat chiar și niște imagini, pentru ca oamenii să înțeleagă că situația este mult mai gravă decât au crezut cei care i-au dat comentariile cu pricina.

„Există oameni care îi comenteze acestei femei care încearcă să-și revină după aceste traume... Să ne înțelegem, era să moară. Femeia a primit niște topoare în cap... așa sună violența domestică în unele situații. Și femeia asta are hate în comentarii că merita ce a pățit, că de ce tot spune, că ea n-are voie... nu ai voie să vorbești despre asta, gata, treci peste, gen... asta îi scriu oamenii. Dumnezeule, Dumnezeule, în ce lume trăim!
Lăsați oamenii să-și plângă traumele, lăsați oamenii să-și revină, să se vindece, incredibil... Îmi cer scuze pentru imaginile prea grafice, dar simt că poate nu înțelege lumea exact ce poate să însemne, adică trăim prea mult fiecare în bula noastră și nu vedem și poate e bine să ai parte uneori de un șoc și să te izbească realitatea, ca să înțelegi.”, a transmis Delia, pe Instagram.

În plus, artista este de părere că nimeni nu merită să treacă prin așa ceva, indiferent de situație și că nu există niciun motiv pentru care o femeie să fie lovită. Delia și-ar dori ca toți cei care comentează să fie pedepsiți, pentru că sunt periculoși în adevăratul sens al cuvântului.

Nicio ființă umană nu merită să fie atinsă cu un deget indiferent, nu există așa ceva, o palmă, nu există niciun motiv pentru care să primești o palmă, zero, atenție, deci de o palmă vorbim, nu de tentativă de omor și de topoare în cap, nimeni nu merită așa ceva și e ilegal... cum puteți să dați comentariile alea? Ce ființe umane sunteți? Ce oameni sunteți, că mor... Mie mi se pare că genul ăsta de comentarii trebuie pedepsit, nu știu cum, nu știu în ce fel, dar mi se pare că nu trebuie lăsat așa, mi se pare că e periculos și că subliniază cu 15 markere problemele pe care le avem la capitolul violență domestică și mentalitate.”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---