Showbiz

Gina Matache, despre relația cu tatăl Deliei. Bărbatul are grave probleme de sănătate: „A fost prima care a sărit să îl ajute”

schedule 27 oct. 2023, 07:47

Gina Matache, despre relația cu tatăl Deliei. Bărbatul are grave probleme de sănătate: „A fost prima care a sărit să îl ajute”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Gina Matache a vorbit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, despre relația pe care o are la momentul actual cu tatăl Deliei, bărbatul având grave probleme de sănătate. Iată ce a povestit!

Gina Matache, despre relația cu tatăl Deliei

Gina Matache s-a îndrăgostit de tatăl Deliei, pe vremea când avea doar 15 ani și au urmat 20 de ani de căsnicie plini de provocări. Artista nu neagă că a trecut prin momente grele, iar cel mai tare a surprins-o momentul în care soțul său a decis să plece pe Muntele Athos. Și-a petrecut 10 ani de viața sa acolo și s-a întors doar în momentul în care starea lui de sănătate începea să nu mai fie una bună.

Acesta a făcut o tumoră la rinichi, iar prima care i-a sărit în ajutor, după revenirea sa în țară, a fost nimeni alta decât Delia. Fiica lui s-a asigurat că este operat și că primește toate îngrijirile de care avea nevoie, moment în care Gina Matache a simțit că nu are cum să îl abandoneze în starea în care se afla, așa că l-a primit în apartamentul său cu două camere, unde se află și acum.

Mamei artistei nu i-a fost simplu nici în timpul căsniciei, nici după întoarcerea bărbatului de pe Muntele Athos, dar nu a avut de ales. Deși în primă fază, el nu a apelat la ajutorul cântăreței, ea nu și-a pus niciodată problema că nu ar face față unei asemenea situații, fiind o persoană care se adaptează destul de ușor și din moment ce stau sub același acoperiș și nu se jignesc, totul este în regulă. Relația lor este una destul de bună acum, iar Gina Matache îl ajută cum poate pe bărbatul alături de care a petrecut ani buni din viața sa și de care s-a îndrăgostit pe vremea când era doar o adolescentă.

Nu poate uita nici acum momentul în care a divorțat de acesta și felul în care a fost privită de întreaga familie, fiind prima din neamul lor care lua o asemenea decizie.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu. Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute.Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim.”, a declarat Gina Matache, pentru WOWnews.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---