Gina Matache este în doliu: „Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”

schedule 22 apr. 2023, 11:37

Gina Matache este în doliu: „Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”
Sursa foto: Instagram Gina Matache

Gina Matache este în doliu și trece printr-o perioadă extrem de grea, motiv pentru care și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce se află în sufletul ei. Ce a declarat mama Deliei!

Gina Matache este în doliu

Această perioadă a anului nu este tocmai cea mai bună pentru Gina Matache, iar toate ghinioanele au început pentru ea, din momentul în care Oana, fiica sa, a decis să divorțeze de tatăl celor doi copii ai ei. Artista a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a o face să se întoarcă la fostul partener, doar că sentimentele ei pentru bărbatul cu care a fost căsătorită câțiva ani nu mai erau aceleași. Sora Deliei este, la momentul actual, fericită alături de noul ei iubit, iar pentru ea și pentru admiratorii ei acesta este cel mai important lucru.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Gina Matache (@ginamatache7)

Cea care nu este la fel de fericită este chiar mama ei. Cântăreața de muzică populară a declarat că se află într-un moment al vieții sale în care nu are chef de nimic și de nimeni, după ce o persoană dragă ei s-a stins din viață. Gina Matache este în doliu și dărâmată din punct de vedere psihic. Mama Deliei speră ca în următoarea perioadă să fie sănătoasă, pentru că în fond acesta este cel mai important lucru, pentru că pe toate celelalte le poate face ușor, ușor pe parcurs. Are probleme serioase cu coloana, motiv pentru care a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor și tocmai din acest motiv vrea doar să fie bine.

„Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”, a declarat Gina Matache, potrivit cancan.ro.
  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---