Showbiz

Delia suferă de o afecțiune gravă. Care este boala care o macină zi de zi: „Oamenii dorm, dar eu...”

schedule 05 oct. 2023, 08:57

Delia suferă de o afecțiune dură, care o macină în fiecare zi și despre care a vorbit în cadrul unui podcast în care aceasta a fost invitată recent. Ce a povestit partenera de viață a lui Răzvan Munteanu.

De ce boală suferă Delia

Delia a acceptat invitația lui Gojira de a merge din nou în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube, unde a vorbit despre multe aspecte legate de viața, inclusiv despre cea mai mare pasiune a sa și anume aceea de a călători. Vedeta a renunțat, de foarte multe ori, la cântările pe care le avea prin țară, de dragul călătoriilor pe care ea și Răzvan Munteanu le-au făcut prin întreaga lume.

Cei doi au vorbit minute în șir pe marginea acestui subiect, iar la un moment dat, Delia a simțit nevoia să facă mai multe mărturisiri care i-au lăsat mască pe fanii săi. Cântăreața și-a dat seama că suferă de o boală cu care mulți români se confruntă, dar de care foarte puțini dintre ei sunt conștienți și anume ADHD. Simte mereu nevoia de a fi activă, indiferent despre ce ar fi vorba, pentru că în caz contrar nu se simte împlinită sufletește, iar starea aceea nu îi place sub nicio formă.

“Acum mă uit la Outlander. Nu credeam că mă agață, m-a agățat. Văd câte patru episoade pe seară, ăsta e motivul pentru care mă culc târziu și mă trezesc mai târziu. Doarme Răzvan lângă mine și eu sunt ‘Încă un episod’. Mie îmi place asta, mi se pare că am mai multă viață. Am ziua la dispoziție când fac ce vreau eu, și mai am și noaptea. Oamenii dorm, dar eu mai fac ceva.
Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri”, a povestit artista, în podcast-ul moderat de Gojira.

Deși medicii nu i-au confirmat neapărat bănuiala, ea este ferm convinsă că are această boală, mai ales că nici măcar nu poate dormi, simțind mereu nevoia de a face ceva cu viața sa. Delia consideră că pierde vremea, când doarme, dar mai ales că trece viața pe lângă ea, acesta fiind ultimul lucru pe care și-l dorește.

“Cred că timpul petrecut la nani e pierdut și atunci încerc să prelungesc ziua și să mai fac altceva. Eu știu sigur că am, chiar dacă nu m-am dus la niciun psihoterapeut. Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat, tot ce am citit despre asta duce aici.
O să mă duc și o să obțin ștampilă ca să mă credeți. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu sunt cu nimic mai specială, sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---