Showbiz

Delia, mesaj jignitor la adresa unei fane. Ce a scos-o din sărite pe artistă: „Vezi că nu ai terminat vasele alea de spălat”

schedule 01 sept. 2023, 10:29

Delia, mesaj jignitor la adresa unei fane. Ce a scos-o din sărite pe artistă: „Vezi că nu ai terminat vasele alea de spălat”
Sursa foto: Instagram Delia

Delia a fost scoasă din sărite de unul dintre comentariile primite pe internet și nu s-a ferit să îi transmită persoanei respective un mesaj jignitor, în fața tuturor.

Delia, mesaj jignitor la adresa unei fane

Delia este, în același timp, una dintre cele mai mari și apreciate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai criticate. Vedeta este recunoscută pentru felul ei neobișnuit de a se îmbrăca, motiv pentru care primește adesea comentarii de hate care o scot din sărite. Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu nu doar că este o persoană foarte activă în mediul online, dar este și una care își exprimă punctul de vedere oricât de dur ar fi acesta și oricât de tare ar risca să fie criticată după aceea.

Nu mai este un secret nici faptul că își susține opinia în fața fanilor, mai ales când aceasta nu coincide cu a sa. De curând, una dintre admiratoarele i-a dat un comentariu care a scos-o din minți și care a făcut-o să aibă o reacție acidă, care a fost mai apoi criticată extrem de dur în secțiunea de comentarii.

„Cartea lui Enoh, capitolul XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene. Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”, a fost comentariul care a enervat-o pe Delia.

Cântăreața nu a rezistat și a făcut un video în care, în primul rând, a făcut câteva glume la adresa sa, glume care nu au privite deloc cu ochi pe buni de către urmăritorii, dar pe care unii chiar s-au amuzat copios. Pe scurt, Delia i-a reproșat persoanei care i-a comentat că nu are nimic mai bun de făcut cu viața sa decât să îi dea ei comentarii de genul acesta, după care a precizat că nici ea nu are aparent treabă, din moment ce și-a făcut timp să îi dea replica pe internet. Unii i-au zis vedetei că nu ar trebui să le dea astfel de replici, unul dintre motive fiind legat de faptul că reacția sa a fost una mult prea dură pentru un comentariu care părea a fi unul lipsit de orice importanță.



„Mă, fata mea, vezi că nu ai terminat vasele alea de spălat din chiuvetă. Du-te și tu la piață și ia-ți un pepene. Du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de la masonerie cu încălzire globală peste tot și e nasol. Te-ai apucat de citit cartea lu’… S-au terminat filmele de pe Netflix? De ce ți-o plăcea ție să îți complici existența? Da’ nu mai citi, fata mea, odihnește-ți mintea. Un ostropel nu facem și noi? Mamă, ce aș mânca niște musaca. M-am rătăcit cu îngerii. Geneză? Ce geneză, fata mea? Dacă piesa se numește Sirena Apelor, în ce ar fi trebuit să mă îmbrac? În veveriță? În urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu n-am prea multă treabă, dacă stau să răspund”, a fost răspunsul Deliei.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---