Showbiz

Cât trebuie să scoată din buzunar Dana Roba pentru operația de reconstrucție a feței: „Oamenii au fost buni și au donat”

schedule 17 ian. 2024, 12:49

Cât trebuie să scoată din buzunar Dana Roba pentru operația de reconstrucție a feței: „Oamenii au fost buni și au donat”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Dana Roba va ajunge pe mâinile medicilor în viitorul apropiat, pentru a-și face operația de reconstrucție a feței. Câți bani trebuie să scoată din buzunar aproximativ make-up artista!

Dana Roba, despre operația pe care urmează să facă

Urmează o perioadă foarte complicată pentru Dana Roba. Aceasta va ajunge cât mai curând posibil pe masa de operație, nu pentru că își dorește, ci pentru că este necesar. Vedeta are nevoie de intervenția pentru reconstrucție a feței și chiar dacă inițial renunțase la idee și acoperea gaura din frunte cu bretonul, medicii au avertizat-o că nu are de ales.

Auzind toate lucrurile acestea, make-up artista a căutat cei mai buni medici atât din țară, cât și de peste hotare, pentru a fi sigură că îl alege pe cel mai bun dintre ei, iar în momentul de față se află în discuții cu un specialist, despre care știe că are rezultate extraordinare în cazuri similare, dintr-o clinică din Turcia.

„Trebuie neapărat să mă operez, anul acesta. Aș fi stat, așa, mai acopeream cu bretonul, dar medicii m-au avertizat că trebuie să o fac neapărat. Am căutat medici, și în țară, peste tot. Acum sunt în discuții cu un specialist, cu mari rezultate, în astfel de cazuri, dintr-o clinică din Turcia.”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

Are foarte mare încredere în specialistul pe care l-a găsit, pentru că este un om foarte priceput și s-a convins de lucrul acesta, după de a văzut imagini. Este recunoscătoare că oamenii i-au donat o mare parte dintre banii de care are nevoie pentru operația pentru care trebuie să scoată din buzunar, probabil, pânâ la 10.000 de euro.

„Omul e tare priceput, am văzut niște fotografii, cu multe cazuri rezolvate, te face țiplă! Aștept să-mi aprobe intervenția, care va costa, cred, până în 10.000 de euro. Oamenii au fost buni și au donat bani, cât au putut, am suma. Au donat și bisericile penticostale și ortodoxe”, a mai zis ea.

Loviturile de ciocan pe care le-a primit de la fostul soț au fost unele extrem de puternice, care nu doar că i-au lăsat semne adânci, dar care au făcut-o să își piardă gustul și mirosul pentru tot restul vieții. Nu este deloc simplu pentru ea, dar trebuie să meargă înainte și este fericită că a rămas în viață și că a fost puternică, pentru că are două fete care au nevoie de ea și de ajutorul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---