Showbiz

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Daniel Balaciu: „Mi-a săpat groapa”

schedule 24 iul. 2023, 10:39

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Daniel Balaciu: „Mi-a săpat groapa”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia pe care a avut-o cu Daniel Balaciu, bărbatul alături de care are două fetițe și care a mutilat-o. Iată ce a povestit make-up artista!

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre Daniel Balaciu

Au trecut aproape două luni de când Daniel Balaciu a vrut să o omoare pe fosta lui parteneră de viață, Dana Roba. Femeia a fost bătută crunt și lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap, chiar sub privirile celor doi copii ai lor. Femeia a fost lăsată în acea stare timp de patru ore, timp în care el nu își dorea decât ca ea să moară, iar la un moment dat a dat un telefon, spunându-i persoanei respective că așteaptă să se stingă și că nu o mai face. Surse din apropierea lui au zis că a fost sfătuit să sune la ambulanță și la poliție, pentru că dacă este în viață, nu va face deloc pușcărie.

Astfel, viața Danei Roba a fost salvată, iar ea încearcă să fie din nou om normal și să muncească la fel cum o făcea înainte, deși niciun medic nu i-a dat șanse de supraviețuire. Recent, ea a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia pe care a avut-o cu bărbatul care a vrut să îi pună capăt zilelor, iar multora dintre cei care o urmăresc nu le vine să creadă cât de multe lucruri a putut să îndure.



Dana Roba a început prin a povesti că are zile în care plânge, pentru că se vedea în această stare. Îi este greu să se obișnuiască așa, dar îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru faptul că este încă în viață și că poate să aibă grijă de fiicele sale pe care le iubește mai mult decât orice pe lume. Mai mult de atât, make-up artista a precizat faptul că acesta i-a săpat groapa, dar a căzut el însuși în ea, așa cum se întâmplă de fiecare dată în asemenea cazuri și are mare încredere că oricine se va ocupa de cazul ei va face dreptate, asta fiind tot ceea ce contează acum.

”Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce…  Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă. A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---