Showbiz

Dana Roba, revedere cu mama lui Daniel Balaciu. Dezvăluiri emoționante: „Am plâns toți la masă”

schedule 28 sept. 2023, 12:29

Dana Roba, revedere cu mama lui Daniel Balaciu. Dezvăluiri emoționante: „Am plâns toți la masă”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba le-a dus pe fiicele sale să își vadă bunica. Iată cum a decurs revederea cu mama lui Daniel Balaciu și ce dezvăluiri a făcut make-up artista!

Dana Roba, revedere cu mama lui Daniel Balaciu

Dana Roba și-a călcat pe inimă și le-a dus pe fiicele sale în casa socrilor săi, unde a declarat că le va lăsa doar dacă aceștia îi vor spune unde sunt banii pe care i-au luat din casa ei, în ziua nenorocirii. Ei bine, ea nu a obținut această informație, dar și-a dus fiicele la bunici, întâlnirea lor fiind una foarte emoționantă, după spusele sale. Atât ea, cât și cele mici au început să plângă, dar nici părinții lui Daniel Balaciu nu și-au putut stăpâni lacrimile.

De asemenea, vedeta i-a spus soacrei sale că le poate vizita oricând pe cele mici, doar dacă lucrul acesta se petrece sub atenta sa supraveghere, pentru că și-a pierdut de mult încrederea în ea, dar se pare că femeia nu i-a mai răspuns la telefon în urma confruntării, dar a făcut-o socrul ei.

"Ea a vrut să vadă copiii și eu m-am dus cu copiii la ea. I-am spus, dacă vrea să vină la mine acasă să stea în prezența mea cu copiii o las cu care drag, dar după confruntare nu mi-a mai răspuns la telefon, a răspuns doar socrul meu. I-am zis că dacă ea vrea să vină să stea cu copiii, o aștept cu drag. Dacă vrea să vadă copiii în prezența mea, o las", a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Deși situația din trecut a fost una foarte tensionată între ei, soacra make-up artistei s-a comportat foarte frumos, când i-au trecut pragul casei, le-a așezat la masă, au vorbit și au plâns. Micuțele au foarte multe amintiri frumoase acolo și nu a fost ușor nici pentru ele. Dana Roba s-a pus și ea în situația femeii și crede că i-ar fi la fel de greu să ajungă la vârsta de 70 de ani și să își vadă copilul în pușcărie, din cauza faptului că a vrut să își omoare partenera de viață.

Este conștientă că este foarte greu pentru femeie, dar nu o poate ierta pentru tot răul pe care și ea i l-a făcut la rândul ei și pentru suma de bani imensă pe care i-a luat-o din propria locuință.

"A fost foarte greu. Ea s-a comportat foarte frumos, femeia mă aștepta cu mâncare, am plâns toți la masă, inclusiv eu și copiii. Fetele când au intrat acolo în curte au început să plângă, având amintiri atât de frumoase acolo în curte. Nu mi-aș dori să fiu în locul ei, să ajung la 70 de ani și să îmi văd copilul la pușcărie pentru crima pe care a vrut să o comită", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---