Showbiz

Dana Roba, implorată de fostul soț să îl scoată din pușcărie: „Pe moment, mi-a fost milă de el”

schedule 10 dec. 2023, 10:17

Dana Roba, implorată de fostul soț să îl scoată din pușcărie: „Pe moment, mi-a fost milă de el”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba a fost implorată de fostul soț să îl scoată din pușcărie, într-o discuție pe care au avut-o zilele trecute la telefon. După ce a realizat că planul lui nu funcționează, a început să o amenințe pe mama copiilor lui.

Daniel Balaciu vrea să scape de pedeapsă

Daniel Balaciu se află în pușcărie, încă din ziua în care a încercat să o ucidă pe Dana Roba lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. După ce a petrecut câteva luni în pușcărie, bărbatul și-a încercat norocul și a implorat-o pe fosta sa parteneră de viață să își retragă plângerea, deoarece vrea să fie liber.

El a început să plângă la telefon și, în primă fază, make-up artistei i s-a făcut milă de el, dar a zis clar că nu ar putea să îl ajute în acest, nici măcar dacă și-ar dori acest lucru, pentru că nu are voie să își retragă plângerea. Pe partea civilă, el ar putea să îi plătească daune morale, dar pe parte penală este imposibil să scape, având în vedere ce a făcut. Vedeta a mai zis că doar judecătorul este cel care poate decide cât timp va sta Daniel Balaciu în pușcărie.

„Zilele trecute am vorbit cu el la telefon (n. red. Daniel Balaciu), i-am spus că am pierdut cardul de alocație și trebuie să meargă la bancă, să ceară o permisiune cu poliția și să se ducă, ca să pot să scot alocația copiilor. Bineînțeles că mi-a zis că da, a început să plângă la telefon: << Te rog frumos să-ți retragi plângerea, scoate-mă de aici că nu mai pot, e foarte greu, nu vine nimeni la mine, sunt terminat.
În afară de mama și tata nu vine nimeni, e foarte greu. Am slăbit ca un câine >> Pe moment mi-a fost milă de el. Eu n-am voie să-mi retrag plângerea, nu am cum să fac așa ceva. El pe parte civilă îmi poate plăti mie 100.000 de euro și va trebui să-mi dea daune morale și va trebui să executăm apartamentul, partea lui să fie a mea. I-am spus treaba asta și 100.000 de euro cash pe parte civilă, pe parte penală nu am eu cum să-l scot de acolo. Judecătorul va decide cât va sta el la închisoare”, a declarat Dana Roba, în emisiunea prezenatată de Cristi Brancu.

Văzând că nu merge cu vorba bună, fostul ei partener de viață a trecut la amenințări. Acesta i-a transmis că va avea de suferit, după ce iese din spatele gratiilor, moment în care una dintre fiicele sale s-a speriat și a început să plângă. Chiar și fosta ei soacră i-a zis să nu îi mai răspundă la telefon, fiind cel mai bine pentru toată lumea.

”Ieri am fost să iau copiii de la fosta mea soacră și a sunat el și m-a cerut pe mine la telefon. Poftim, spune: << Vreau să-ți spun că am vorbit cu Marian, 50 de mii îți dă>> Bă nu ți-e rușine?! Și-mi zice el mie la telefon când a văzut că eu nu nu mă las cumpărată: <<Lasă că îți arăt eu când ies eu afară ce îți fac, că eu sunt băiat deștept, nu sunt fraier>>. Tu ești acolo în pușcărie și tot tu ești ăla tare în gură? Nu ți-e rușine?! I-am închis telefonul și Chantal a început să plângă că îi este foarte frică, m-a întrebat ce s-a întâmplat și a zis că vrea să plecăm acasă. Inclusiv fosta mea soacră mi-a zis să nu-i mai răspund la telefon”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---