Showbiz

Dana Roba, noi dezvăluiri cutremurătoare după audierea soțului său: „El a vrut să mă omoare”

schedule 11 iul. 2023, 09:09

Dana Roba, noi dezvăluiri cutremurătoare după audierea soțului său: „El a vrut să mă omoare”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Soțul Danei Roba a fost audiat, iar make-up artista nu s-a putut abține să nu comenteze pe urma celor spuse de omul care a mutilat-o și care a dorit să o ucidă. Ce a mărturisit ea!

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare

Dana Roba a trăit un coșmar din cauza soțului ei. Make-up artista a fost lovită cu bestialitate de fostul soț care a mutilat-o și care a vrut să o ucidă cu un ciocan cu care a lovit-o în cap de mai multe ori. De asemenea, acesta i-a lovit cu brutalitate mâinile care necesită mai multe operații, pentru a le putea folosi din nou. Imaginile cutremurătoare cu felul în care arată acum au început să circule pe internet și i-au determinat pe oameni să doneze, pentru a-i întinde o mână de ajutor femeii care a luptat să rămână în viață pentru fiicele sale.

Ea a mărturisit că bărbatul cu care a locuit în casă atât de mult timp și căruia i-a dăruit doi copii i-a furat din locuință 30.000 de euro și vrea să recupereze banii respectivi, pentru că dacă i-ar fi avut, nu s-ar mai fi rugat de oameni să doneze, pentru a se putea descurca de pe o zi pe alta, dar și pentru a se trata. Bărbatul a fost audiat și a recunoscut că i-a dat opt ciocane în cap, moment în care ea l-a acuzat că minte și a început să povestească tot ce a pățit și că a fost operată de 20 de ori.

„El minte că mi-a dat opt ciocane în cap. Eu am 20 de operații la cap unde mi-a dat el cu ciocanul. Medicii m-au cusut acolo, îmi curgea sângele. Eu am dovada. Când îmi pun mâna în spatele capului mă îngrozesc câte cusături am. Mi-a cusut țesuturile, îmi curgea enorm de mult sânge. Aveam răni deschise, am o grămadă de plăgi în cap. Opt ciocane a recunoscut el în fața judecătorului și a procurorului, normal. Dar nu sunt numai opt, sunt mai multe. El a vrut să mă omoare! Dacă Dumnezeu și familia mea nu erau alături de mine, eu nu mai eram în viață astăzi”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.

Make-up artista a supraviețuit și le este recunoscătoare celor din familie care i-au fost alături și fără de care nu ar fi reușit să rămână în viață. De asemenea, a povestit că este nevoită să se mai opereze de încă trei ori la cap, pentru că nu își simte nasul, nu are miros, iar gustul i-a rămas în proporție de 60%. Nu mai are cutia craniană, în frunte a spus că are o gaură adâncă și trebuie să facă o intervenție de reconstrucție a frunții, iar mai apoi una de reconstrucție a nasului, dar și a mâini. Nu îi este deloc ușor, dar încearcă să rămână o femeie puternică pentru copiii ei care au nevoie de ea în viața lor și pe care îi iubește enorm.

„Mai trebuie să mai fac cel puțin trei operații. Nu îmi simt nasul, nu am miros, gustul îl am în proporție de 60%. În frunte am o gaură adâncă și va trebui să fac operație de reconstrucție a frunții. Nu mai am cutia craniană. Apoi voi face o intervenție de reconstrucție a nasului și încă o operație la mâini. Aceste trei intervenții trebuie să le fac obligatoriu.”, a mai zis ea.  


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---